CBFC

A peus dels cavalls

l’Infantil Negre ha perdut davant el CB Viladecavalls en el primer partit de la temporada, en un encontre marcat per les imprecisions.

Si podéssim eliminar els dos primers i l’últim quart, potser estaríem parlant d’un altre resultat. Però tots els quarts sumen o resten, i l’equip en conjunt no ha estat encertat en factors claus …  desencert en el  tir, pilotes perdudes, rebot, una mica menys  d’individualitat i un pel mes d’actitud i concentració.

Els dos primers quarts, han marcat d’inici el partit, ja que no hem anotat el primer punt, de tir lliure, fins ben entrat el segon quart. A partir d’aquí les diferències en el marcador fluctuaven en la barrera dels deu punts, fins que una reacció de l’equip les ha portat a només dos punts per sota, quan encara faltaven dos quarts.

Però ha estat un miratge, varies pilotes perdudes consecutives feien que la diferència augmentés de nou, junt amb  la falta de reacció de l’equip han fet que el marcador mostrés al final vint punts de diferència que no reflecteixen el succeït al terreny de joc.

Gran aportació de Aranzazu, jugadora mini de primer any, reforç per suplir baixes de l’equip i que va jugar a un gran nivell.

Comentari: David Martin

Fitxa del partit

One Comment

  1. Pingback: Partits 15 i 16 Novembre - CBFC

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>