CBFC

Bones sensacions al primer partit oficial

43804076085_8f18cddd68_o

Eliminatòria prèvia per jugar la Final a 4 de la XV Edició de la Lliga Catalana LF2

Resultat Final CBF Cerdayola 57-54 Mataró Parc Boet

1Q. CBF Cerdanyola 14-07 Mataró Parc Boet

2Q. CBF Cerdanyola 24-15 Mataró Parc Boet (38-22 al descans)

3Q. CBF Cerdanyola 11-16 Mataró Parc Boet (49-38)

4Q. CBF Cerdanyola 08-16 Mataró Parc Boet (57-54 Final del partit)

Bona imatge la que vam poder veure ahir de les nostres jugadores al “remodelat” PEM Guiera, el rival Campió actual de Copa Catalunya i que també el trobarem a LF2.

Els dos equips, en plena pretemporada, encara lluny del seu millor nivell van afrontar el matx de forma ben diferent, molt poc ficat al partit el Boet i això ho vam aprofitar per anar marcant distàncies des del primer quart.

Uns grans segons deu minuts de l’equip on sortiem guanyadors de tots els emparellaments destacant l’actuació de la Montse Pujolreu, quina jugada tant espectacular va fer, i la Marta Arbizu que superava a la seva rival sota cistella, la Olga Ruano.

El 38-22 amb el que van arribar al descans reflectia la superioritat verda en aquests primers 20 minuts, una de les peces fonamentals de l’equip del Maresme, la Judy Jones, no va aparèixer en aquesta primera part molt ben aturada per les ajudes continues en defensa de les nostres jugadores.

Res semblava canviar a la sortida dels vestuaris, minuts de tempteig mantenint la diferència sempre per sobre dels 10 punts amb molt bona aportació de la Irene Medel i la sempre efectiva direcció de joc de la Blanca García. Això si, la fins el moment desapareguda Jones, va a començar a fer de les seves, recolzada per la Itziar Llobet.

Afrontàvem el darrer quart amb una còmoda avantatge (49-38) llavors va començar l’espectacle Jones assumint tot el joc atacant visitant, la nostra defensa, tant ferma fins el moment, es va veure superada per aquesta potència física de la norteamericana.

Les de Mataró van arribar a retallar la diferència fins només un -2 (51-49; 54-52), llavors va aparèixer el caràcter de la  Marina García que va lluitar i robar tres pilotes fonamentals, que primer la Laura Arias i desprès la Marta Arbizu, van aprofitar per obrir una escletxa de 5 punts (57-52) a falta de pocs segons, una darrera cistella visitant deixava en només 3 punts la diferència 57-54 i tot obert pel partit de tornada.

Estadístiques NO OFICIALS: (Estem amb pràctiques amb el programa de la FEB per  a la Lliga Femenina 2)

Diapositiva1

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>