CBFC

Cadet B i Infantil 05 a la següent Fase d’Interterritorial

Cadet Interterritorial 8ens. de Final
Partit d’anada Joviat 1 55-62 CBF Cerdanyola B

Jugat ahir a Manresa.  Igualtat inicial però sempre amb petites avantatges del Sarda que va agafar una diferència +11 abans dels descans (28-39) i ja no van deixar el comandament del partit fins al final.

Partit de tornada CBF Cerdanyola B 62-38 Joviat 1

Victòria molt més clara que la d’ahir tot i que les jugadores manresanes han lluitat fins als darrers segons per, al menys, portar-se una bona sensació en el comiat de la temporada.

Les nostres des del primer moment han jugat a un bon nivell per no deixar lloc a les sorpreses.

Ara ja classificades pels quarts de final on el proper cap de setmana ens enfrontarem a l’Hospitalet B també amb doble partit.

 

Infantil Interterritorial Segona Fase pel Títol
Rest. Mussonades CE Xamba Vilafranca A 53-45 CBF Cerdanyola 05

Tot i la derrota passem a la següent fase com primeres o segones de grup depenent del que faci aquesta tarda la JET.

En el partit d’ahir a Vilafranca les locals van plantejar un partit molt intents i nosaltres van actuar amb consecuencia. Lluita en els quaranta minuts amb victòria final de les locals.

 

La propera setmana continuen en competició aquest dos equips Cadet B, Infantil 05 i també les Minis A, molta sort als tres equips us seguirem amb atenció.

Força Noies!!! Força Sarda!!!

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>