CBFC

Calendaris Interterriorial, Júnior B, Cadet B i C

Presentación3

Desprès de fer un bon paper a les Fases de Preferent però no poder assolir la categoria la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) ja ha confeccionat els calendaris de Preferent i també els de Interterritorial.

Júnior B. Campionat de Catalunya Interterritorial Grup 4

Enquadrat al Grup 4 amb equips que van fer també fases com CB Cornellà, 14 equips i 26 jornades en aquesta fase prèvia, començarem el dia 30 de setembre amb el desplaçament més llarg amb el CB Torraferrera de Lleida.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/6063

Cadet B. Campionat de Catalunya Interterritorial Grup 3

En aquest cas estarem al Grup 3, 15 equips i 30 jornades. El primer partit el jugarem a Lloret davant el Bàsquet Lloret Verd, el nostre equip podrà portar el banyador a la meitat del desplaçaments: Malgrat, Lloret, Blanes, Palamós, Badalona, Mataró.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/6055

Cadet C. Campionat de Catalunya Interterritorial Grup 2

Si en el Cadet B visitarem moltes poblacions costaneres el Cadet C té molts desplaçaments cap a l’interior, en concret cap a Lleida: Artesa de Segre, Lleida, Cervera, Mollerussa, La Seu d’Urgell, a més de bàsquet fareu turisme interior. També 15 equips i 30 jornades.

https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/6054

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>