CBFC

Dur debut a casa davant un gran equip/Duro debut en casa ante un gran rival

43491232280_34d97c7acf_z

CBF Cerdanyola 50-78 Aros León Patatas Hijolusa

Sabíem que la Liga Femenina 2 era una competició molt exigent i avui ho hem pogut veure per primera vegada al PEM Guiera, l’equip de Lleó ha demostrat la seva qualitat d’una manera incontestable.

Amb gran il·lusió rebíem el primer partit com a locals en la segona màxima categoria del bàsquet estatal i diguem que l’estrena ha estat agridolça, bon ambient, tot a sortit més o menys bé però en l’apartat del joc hem sortit escaldats.

Per començar 4-23 als primers 10 minuts, “apabullante” la superioritat de les visitants en totes les facetes del joc, de fet hem trigat més de 5 minuts en fer el primer punt i ha estat de tir lliure i només hem pogut fer la primera i única cistella al minut 8′ 30”.

Les de Lleó dominaven clarament, però, al segon quart hem reaccionat lleument amb un llançament de la Laura Arias ens hem apropat a només -10 (21-31), per un moment semblava que hi havia partit però ha estat un miratge, parcial de 2-13 per arribar al descans amb un clar 23-44.

Més igualtat a la segona part condicionada per l’amplia avantatge de l’Hijolusa. Les nostres, ja fora els nervis del debut a casa, han atacat la cistella rival amb més convenciment i això s’ha traduït en el 27-34 en aquests segons 20 minuts.

Encara que era el seu primer partit (el Segle XXI va aplaçar el de la primera jornada) la impressió del Aros ha estat magnífica, sota tauler la Dekeiya Tyshan amb 14 rebots a final del partit i 17 punts (28 de valoració) ha estat un mur “infranqueable”, molt ben acompanyada per la Marta Canella amb 17 punts, la Mariona Martín i la Patricia Vicente amb 12 punts cadascuna.

Per la nostra part la Marta Arbizu amb 10 punts i 4 rebots (+16 de valoració) i la Laura Arias amb 13 punts i 4 faltes rebudes (+16 de valoració) han estat les més destacades.

Diferència abrumadora en els llançaments 57 les visitants (40 de dos i 17 de tres) pels 40 nostres (28 de dos i 12 de tres) les segones i terceres opcions determinants per que el percentatge de tir ha estat igualat per sobre del 40% als dos equips.

Toca continuar treballant la primera victòria esta més a prop.

 

Sabíamos que la LF2 era una competición exigente y hoy lo hemos podido ver por primera vez en el PEM Guiera, el equipo de León ha demostrado su calidad de una manera incontestable.

Con gran ilusión esperábamos el primer partido como locales en la segunda división del baloncesto estatal y digamos que el estreno ha sido agridulce, buen ambiente, todo ha salido más o menos bien pero en el apartado del juego hemos salido escaldados.

Para empezar 4-23 en los primeros 10 minuts, apabullante la superioridad de las visitantes en todas las facetas del juego, hemos tardado más de 5 minuts en hacer el primer punto y ha sido un tiro libre y sólo hemos podido hacer una canasta en el minuto 8’30”.

Las de León dominaban claramente, pero, en el segundo cuarto hemos reaccionado levemente con un lanzamiento de Laura Arias nos hemos acercado a sólo 10 puntos (21-31), por un momento parecía que había partido pero sólo ha sido un espejismo, parcial de 2-13 para llegar al descanso con un claro 23-44.

Más igualdad en la segunda parte condicionada por la amplia ventaja del Hijolusa. Las nuestras, fuera ya los nervios del debut en casa, han atacado la canasta rival con más convencimiento y eso se ha traducido en un 27-34 en estos 20 minutos.

Aunque era su primer partido (el Segle XXI había aplazado el de la primera jornada) el Aros nos ha causado una gran impresión, debajo de tablero la Dekeiya Tyshan con 14 rebotes al final del partido y 17 puntos (28 de valoración) ha sido un muro infranqueable, muy bien acompañada per Marta Canella con 17 puntos, Mariona Martín y Patricia Vicente con 12 puntos cada una.

En nuestro equipo Marta Arbizu con 10 puntos y 4 rebotes (+16 de valoración) y Laura Arias con 13 puntos y 4 faltas recibidas (+16 de valoración) han sido las más destacadas.

Diferencia abrumadora en los lanzamientos 57 las visitantes (40 de dos y 17 de tres) por los 40 nuestors (28 de dos y 12 de tres) las segundas y terceres opciones determinantes porque el porcentaje de tiro ha estado igualado por encima del 40% en los dos equipos.

Queda seguir trabajando, la primera victoria esta más cerca.

Estadístiques del partit:
LF2 CBF Cerdanyola – Aros León Patatas Hijolusa
Enllaç amb el video del partit:

http://www.canalfeb.tv/video/cbf-cerdanyola-lf2-vs-patatas-hijolusa/21375

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>