CBFC

El Cadet Preferent perd la seva plaça a Preferent 1

45570631412_0d65f4dbde_z
Cadet Preferent Eliminatòria per Preferent 1
CBF Cerdanyola A 40-58 Joviat A

Tot i haver perdut ahir un partit transcendent per conservar la categoria només dir-vos:

FELICITATS!!! a les jugadores i a l’equip tècnic encapçalat pel Vicenç, amb la Laura i el Goyo com ajudants, un equip practicament tot nou amb només dos jugadores de la “cantera sarda” i amb l’ajuda de tres Cadets de primer any heu competit molt bé patint els rigors d’una categoria molt exigent no baixant directament i lluitant fins als darrers minuts per la possibilitat de continuar entre els 8 millors equips Cadets de Catalunya.

El partit d’ahir, tot i que va començar bé 7-3 sempre vam anar a remolc de les jugadores de la Joviat. 13-16 al final de primer quart.

Durant tot el matx anàvem fent “la goma” com es diu a llenguatge ciclista, les manresanes s’anaven de 6-8 punts i nosaltres tornaven a igualar la situació. Al descans -4 (25-29).

Al tercer quart “más de lo mismo” petites diferències de les del Joviat que amb rapidesa contrarestàvem 34-40 al final del minut 30.

Ja als darrers minuts del 3Q l’entrenador de les ahir visitants (Joviat) va demanar un temps mort desprès d’un parcial molt favorable al Sarda que ens havia permès tornar a comandar l’electrònic (33-31), llavors va situar en zona al seu equip i això ens va col·lapsar tant que va ser definitiu parcial 0-10 i moltes de les nostres opcions desapareixien.

Als darrers minuts van servir per que les del Bages ampliessin més les diferèncias.

Felicitats a la Joviat!!! i molta sort a la segona fase.

I a vosaltres només dir-vos gràcies, Orgullosos de totes i tots vosaltres.

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>