CBFC

El Sènior CBF Cerdanyola jugarà a la Liga Femenina 2

41367801110_595040f6b6_o

Per fi, desprès de molts anys a Copa Catalunya, desprès de moltes Finals a 4 el verd del Sarda lluirà per part de la Península Ibèrica: jugarem a Liga Femenina 2 (LF2).

Gràcies a la renúncia del Joventut les Corts i a les gestions fetes per la Federació Catalana de Bàsquetbol (FCBQ) amb els equips participants a la darrera Final a 4 de Copa Catalunya i amb la Federación Española de Baloncesto (FEB) el nostre sènior CBF Cerdanyola serà equip de LF2 la propera temporada.

La Liga Femenina 2 del curs 2018-2019 que organitza la FEB estarà formada per un total de 28 equips repartits en dos grups de 14. La passada temporada els equips catalans estaven enquadrats amb el grup del nord d’Espanya.

Barça CBS, Lima-Horta Barcelona, Boet Maresme, Segle XXI i CBF Cerdanyola seran els equips catalans que militaran a LF2.

L’apassionant repte i la il·lusió per assolir aquesta fita no ha de fer descuidar ni una mica tota la feina ben feta amb els nostres equips base.

La junta directiva que ja fa temps planificava l’ascens continuarà buscant col·laboradors, sponsors, patrocinadors…el repte és ambiciós però necessitem del teu suport.

Fes-te SOCI!!! : femeni@cbfcerdanyola.org  tlf. 931 299 834  mòbil 600 893 746

Força Noies!!!

FORÇA SARDA!!!

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>