CBFC

Equips de Preferent. Jornada del 2 i 3 de març del 2019

44400916805_73178c8cbf_z
Júnior Preferent A Fase Regular
CBF Cerdanyola 49-42 Basket Almeda
Continuem progressant adequadament
Com es diu al llenguatge ciclista avui tornàvem a començar les etapes de muntanya més complicades els Pirineus a la primera fase (Almeda, Uni, Segle i FSA) i ara comencem els Alps (amb els mateixos equips però canviant els escenaris) i hem superat la primera barrera dels Alps amb nota.
Bon començament de les del Almeda 0-5 amb triple inclòs, en el partit de la Fase Prèvia a Cerdanyola van llançar 24 y no van ficar cap, avui la segona cistella seva ha estat un triple però…reacció immediata amb una gran defensa i una mica de desencert en atac. 11-11 en aquests primers 10 minuts.
La nostra defensa, que començava a imposar-se al començament, encara ho ha estat més al segon quart, només 8 punts de les de Cornellà, clar que defensar tant té el hàndicap de tenir moltes més errades en atac però…compensa. 12-8 al 2n. y 23-19 al descans.
Desprès de pasar pels vestuaris han sortit més agressives les visitants i això ha fet que amb un parcial de 0-3 s’apropessin a només 1 punt (23-22), res d’amilanar-se hem continuat amb una bona defensa i ofensivament hem tingut els millors moments del partit arribant als +9 (37-28) a falta de 3 minuts per acabar el quart. 18-14 de parcial i 41-33.
Començàvem el darrer quart amb una diferència considerable en un partit de tan baixa puntuació +8 només a 1 punt d’igualar l’avarage però encara sense tenir assegurada la victòria. Les jugadores groc-i-negres han continuat, com fan sempre, molt intenses però desencertades en atac gràcies al nostre treball. Els minuts finals hem aconseguit arribar als +10 d’avantatge (43-33)(49-39) però al final, desprès d’un parell de temps morts, les visitants que veien que no podrien guanyar el partit han reduït les diferències als -7. 8-9 en aquesta part i final 49-42.
Cadet Preferent B Fase Regular
CBF Cerdanyola 55-61 Barça CBS Blau

Portàvem una gran ratxa i avui l’hem mantingut fins al descans (35-27) però a la segona part les blaugranes ens han superat amb claredat per emportar-se el matx (20-34 a la segona meitat).

 

Infantil Preferent B Fase Regular
CBF Cerdanyola 06.  39-52 Joviat A

Continuem treballant bé però es resisteix la primera victòria, constancia i treball no hi ha una altre manera i tot l’equip, entrenadores i jugadores, esteu fent un gran esforç per aconseguir-ho.

Força noies!!! Força Sarda!!!

 

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>