CBFC

Equips de Preferent. Jornada del 9 i 10 de març del 2019

33461451448_d58fe84d80_z
Júnior Preferent A Fase Regular
Citylift GEiEG Unigirona 60-47 CBF Cerdanyola A
“Nos tienen tomada la medida”.
Hi ha equips que pel que sigui se’t donen millor i d’altres que no hi ha manera i l’Uni, aquesta temporada és d’aquests.
Tímid inici de partit 6-0 que hem arrossegat tot el matx. Això i la clara i determinant diferència d’alçada 42 rebots les locals per 30 nostres han servit a la seva jugadora numero 27 para “reinar” a la zona i marcar distàncies.
Tot i això mai hem perdut la cara al partit, lluitant amb inferioritat física però no d’intensitat ens hem apropat a 2 (20-18) al segon quart i a 3 (28-25) al tercer però amb rapidesa tornaven a marxar les gironines.
La diferència final és molt similar al partit d’anada -14 llavors i -13 avui però les sensacions crec que són molt millors.
Hem de continuar treballant com ho feu als entrenaments i donant tot sigui qui sigui el rival.
Cadet Preferent B Fase Regular
CEJ L’Hospitalet 65-44 CBF Cerdanyola A

Sense crònica.

 

Infantil Preferent B Fase Regular
CBF Cerdanyola 06.  39-72 Femení Maresme A Llavaneres

Hem aguantat bé fins al descans, això si sempre per darrera en el marcador però sense deixar que les noies del Maresme marxessin de més de 10 punts.

La diferència física era abrumadora i això ha estat determinant a la segona part on, ja extenuades per l’esforç, hem baixat una mica el ritme.

Tot i la difícil temporada continueu treballant i esforçant-vos al màxim, no perdeu la il·lusió, estem amb vosaltres.

Força Noies!!!

Força Sarda!!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>