CBFC

Equips Interterritorial. Jornada del 2 i 3 de març del 2019

32324107577_5c857a32e4_z
Júnior Interterritorial Fase Prèvia Grup 04
CBF Cerdanyola B 60-53 Club Natació Sabadell

Estadística Lali Vila

47216542732_26fb689ee8_z

Partit molt entretingut i emocionant.

Molt bona actitud de les jugadores del Júnior bé que han superat gairebé en tot a un rival que a l’anada ens va guanyar fàcil i que era quart a la classificació.

Durant els 40 minuts hem demostrat que amb ganes i il·lusió es pot superar a qualsevol rival.

FELICITATS EQUIP!!!

Cadet Interterritorial Fase Prèvia Grup 03
CBF Cerdanyola B 81-27 Snatt’s Femení Sant Adrià Lila

Senzillament IMPRESIONANT!!!

Quina manera de jugar!!! Quan a la capacitat tècnica afegeixes la intensitat propia d’un equip preferent el resultat és aquest.

Seria fàcil baixar el ritme quan guanyes de molt però vosaltres no ho feu i això té molt de mèrit, igual al minut 1 que al 39.

Continueu així SOU GRANS!!!

 

Cadet Interterritorial Fase Prèvia Grup 02 (partit ajornat de la pasada jornada)
Cal Xirricló CB Balaguer A 58-51 CBF Cerdanyola C

Crònica Joan Torres

Jornada 19 amb un llarg desplaçament fins Balaguer per jugar un partit complicat que no ha decebut en quan a intensitat.

Un primer Quart amb un inici esperançador col·locant-nos al començar  amb un 0-5 favorable,  aconseguint moltes errades al tir del CB Balaguer que mica en mica s’ha anat refent en el Quart i han aconseguit endur-se’l amb una avantatge de 17-12.

Amb garra i amb una lluita havíem fet molts kilòmetres per no donar un partit per perdut i així s’ha jugat el segon Quart d’aquesta forma tan intensa que ha fet que el Cadet Cs’anés al descans guanyant per 24-28.

Però el descans no ha vingut bé per les noies de la Blanca i el tercer Quart se’ns ha travessat.

El CB Balaguer ha iniciat el tercer Quart amb un parcial de 19-0 favorable deixant-nos sense encistellar cap punt durant sis minuts. Càstig massa car si es vol guanyar un partit.

El resultat final al tercer Quart que ha estat clau en el desenvolupament del partit ha estat de 45-37 favorable a les de la Noguera.

L’últim Quart s’ha tornat a jugar amb una intensitat brutal que ha mantingut un marcador ajustat amb diversitat de possibilitats que podien haver  fet que el partit es decantés per qualsevol cantó. A falta de tres minuts el resultat reflectia un 51-48.

L’últim “arreón” del CB Balaguer els hi ha permès obtenir la victòria per un 58-51 final.

S’ha d’estar content per la lluita de les noies del Cadet C que han lluitat fent un partit molt interesant en molts moments.

Força Sarda, Força Cadet C”

 

Infantil Interterritorial Fase Prèvia Grup 02
CBF Cerdanyola 05.  46-42 AE Boet Mataró A

Sense crònica

 

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>