CBFC

Equips Preferents. Jornada del 26 i 27 de Gener del 2019

44909835755_9246b9e278_z

Foto d’arxiu CBF Cerdanyola

CC Júnior Preferent A. Fase Regular
Snatt’s Femení Sant Adrià A  71-50  CBF Cerdanyola A
L’efectivitat lila facilita la seva victòria
Quan vam veure el calendari d’aquesta fase ja vam comentar que la “cuesta de enero” seria difícil i així ho està sent, tres derrotes en tres partits davant els que segurament seran 3 dels quatre participants de la Final a 4, hem de lluitar per ser el 4r.
Igualtat màxima fins al descans, sempre amb petites diferències favorables a les locals, l’encert des de la linea de 6,75 (12 triples de 33 intents) ha estat decisiva en els primers 20 minuts i encara més a la segona part.
El Sant Adrià amb un fons de banqueta més ampli podia imposar un ritme més alt i això ens ha passat factura a partir del tercer quart, principalment als darrers 10 minuts on les locals amb tot a favor són l’equip més letal de la categoria.
Només dir-vos que confiem en vosaltres igual que el primer dia, ara estem amb una situació complicada tres derrotes en tres partits fan mal, però no tinc cap mena de dubte que sortirem del pou i ho farem encara amb més ganes.
Lluita, treball i confiança, sou GRANS i ho demostrareu.
Força Equip!!! Força Sarda!!!
CC Cadet Preferent B. Fase Regular
Femení Maresme C Llavaneres 43-52 CBF Cerdanyola A

Sense crònica. Busquem voluntaris.

 

CC Infantil Preferent. Final Fase Prèvia
CBF Cerdanyola 06. Descasaven tots els equips

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>