CBFC

Estrena a la Lliga del Sènior Copa Catalunya

IMG_20170928_213231_601 (1)

Per fi, amb dues setmanes de retard, la primera per qüestions de calendari i la passada jornada per un ajornament del partit amb el TGN Bàsquet, aquest dissabte dia 30 a les 19:30 al PEM Guiera s’estrena l’equip de la Pili Bilbao i Dante González.

Un conjunt renovat profundament amb l’objectiu d’assolir les fites més altes.

Set incorporacions de molt nivell Alba Acevedo, Andrea Alanis i Nora Brito totes tres Ex-Basket Almeda, Clara Solé ex-Barça CBS, María Simón ex-BF Viladecans, María Gascón ex-Femení Sant Adrià i Irene Medel ex-Segle XXI. Experiència i joventut per formar un conjunt molt equilibrat en totes les posicions.

Quatre jugadores continuen al Sarda, les dues jugadores referents al Sènior fa ja varies temporades, la Blanca García i la Marta Arbizu que lideraran sens dubte aquest grup tant il·lusionant. Y per primera vegada dues jugadores de la pedrera formaran part del “roster” Copa Catalunya CBF Cerdanyola, la Marina García i la Laia Yll, la seva joventut i les seves ganes són la cirera del pastís d’un gran equip.

Prèvia de la Jornada 3 al Grup 1 de Copa Catalunya Femenina segons la FCBQ:

“La tercera setmana del Grup 1 de la Copa Catalunya Femenina viurà el debut a la competició del vigent finalista, el CBF CERDANYOLA (0-0), que s’estrenarà al Guiera, rebent la visita de l’AQUAGAN CB LLEIDA (1-1), el dissabte 30 de setembre, a les 19:30h. Les vallesanes, amb un planter pràcticament nou, segueixen amb Pilar Bilbao a la banqueta i buscaran començar amb bon peu, davant un oponent que arriba amb embranzida i dinàmica positiva a la pista verda, després de guanyar el seu primer xoc a Barris Nord, contra la disciplina sabadellenca.”

One Comment

  1. AliX

    octubre 6, 2017 at 20:23

    I have noticed that your website needs some fresh posts.
    Writing manually takes a lot of time, but there is tool for this boring task, search for; Wrastain’s tools
    for content

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>