CBFC

Fi de la temporada i d’una etapa. Benvingut el nou Sarda!!!

31748872498_c5d6a7d1ea_z

Arribats a aquestes dates és temps de fer balanç de la temporada i aquest any al Sarda també s’acaba una etapa.

El president durant 15 anys Rafa Nolla i part de la junta directiva Joaquín Sambonete, Alegría Bernardino, el Raúl Cherry i Manolo Méndez deixen la seva tasca per donar pas a un nou grup de persones amb tota la il·lusió i noves idees per que el Club continuï sent uns dels referents de les categories de formació a Catalunya i Espanya. Gràcies a tots per la dedicació i passió que heu/hem posat.

1966959_699789506739749_191771823_n

La nova junta, sortida del procés electoral celebrat entre els mesos d’abril i maig del 2019, estarà encapçalada pel nou president Jordi Mestre i comptarà amb el mateix director tècnic David Rodríguez, la Pili Bilbao com a entrenadora del primer equip i coordinadora esportiva, la Pilar Elorz i el Joan Palau portaran les comptes del Club, l’Andreu Bartui responsable entre d’altres de la tasca de comunicació, també hi seran col·laborant en tot el que calgui la Raquel Rivera i el Dionisio Blanco. Tota la sort del món per continuar amb la gran tasca del bàsquet de formació.

En els darrers temps el Club ha millorat molt en l’aspecte competitiu i social. Per fi el Sènior ha jugat a la Liga Femenina 2 de la Federació Espanyola de Bàsquetbol i tot i que ha estat una mica dur ha servit per aprendre de cara a un futur com s’ha de gestionar un equip en aquesta categoria.

Dels equips de formació Júnior A, Cadet A i Infantil 06 han tornat a jugar a la màxima categoria de Catalunya, Preferent. Hem de fer menció especial a les Júniors de la generació 2001-2002 que han tornat a fer la “gesta” de ser terceres de Catalunya y participar per segona vegada en un Campionat d’Espanya fita inèdita amb els gairebé 40 anys d’història del Club.

La resta d’equips han competit i evolucionat gràcies als bons equips tècnics que des de fa uns anys tenim el privilegi de gaudir, Júnior B, Cadets B i C, i Infantil 05 a Interterritorial, Cadet D a Nivell A1, Infantil C a nivell D, el Mini A a Nivell A2 i les més petites del Mini B a Nivell D1.

Des de fa 3 anys ens hem incorporat al món digital de la ma de les xarxes socials, més de 1500 seguidors a Instagram (incoporats al 2016), més de 2500 a Twitter, més de 11000 fotos i 182 àlbums a la plataforma Flickr (també des del 2016) , Canal Youtube (Canal CBFC Sarda), Facebook i la pàgina web mantenint informats a totes les nostres jugadores, families, rivals i seguidors.

No ens podem oblidar que part de la nova imatge del Club és gràcies al David Manyà que ha estat el creador del nou escut del Sarda, gràcies David per contribuir de forma altruista a millorar la nostra imatge.

Escutblanc

 

Ha estat un plaer compartir aquest espai durant els darrers 3 anys.

Molta sort a tota la nova Junta Directiva i a tots els equips del Sarda.

Orgullosos del nostre equip!!!
Força Noies!!! Força Sarda!!!