CBFC

HISTÒRIC JÚNIOR A!!

JuniorA
El Junior A de Marta Rosanas, amb Luís Escobar d’ajudant, guanya a Uni Girona – GEIEG de 18 punts i mantindrà la categoria de preferent per la propera temporada.

A falta d’una jornada, el Júnior A assoleix la permanencia a preferent, i la propera temporada iniciarà al grup dels 8 equips selectes que jugaran la primera fase a preferent 1. De nou, aquesta generació marca el camí, com ha fet des de Mini,i per primera vegada no es tindran que jugar fases d’ascens a l’estiu.

Cal destacar que aquest equip s’ha classificat entre els 7 millors equips de la categoria,  amb el 70% de les seves jugadores de primer any, fet que fa ser molt optimistes amb el rendiment d’aquest equip la propera temporada.

L’ajuda de les jugadores del Júnior B i Cadet,  en moments crítics de lesions, ha estat determinant i fa que aquest sigui un triomf col·lectiu sense precedents al club.

Adjuntem imatges de la celebració tant esperada.

BB_IMG_8038_ BB_IMG_8058_ BB_IMG_8062_ BB_IMG_8066_ BB_IMG_8068_ BB_IMG_8078_ BB_IMG_8080_ BB_IMG_8081_

 

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »