CBFC

Interterritorials. Jornada del 1 i 2 de desembre del 2018

30680243507_6f8553b1fa_z
Campionat de Catalunya Júnior Interterritorial Fase Prèvia 04
CN Terrassa A 61-63 CBF Cerdanyola B

Estadístiques Lali Vila

32278143168_73b321b720_z

Campionat de Catalunya Cadet Interterritorial Fase Prèvia 03
CBF Cerdanyola B 101-39 MSP AECAM 1

Sense crònica. Busquem voluntaris

Campionat de Catalunya Cadet Interterritorial Fase Prèvia 02
CBF Cerdanyola C 32-55 Sedis Esquitx

Crònica Joan Torres

El Sedis es presentava al PEM Guiera com a setè classificat de grup amb set victòries i era una gran oportunitat per no perdre fil amb els equips que lideren el grup i poder-se col·locar a mitja taula sense preocupacions.

Amb tan sols vuit jugadores i amb els canvis justos el Sedis ha jugat un partit seriós al nostre Cadet C. Un partit constant sense alts i baixos amb una bona defensa que feia difícil encistellar amb facilitat al nostre equip.

Diversos factors com dues jugadores lesionades han estat claus per no aconseguir la victòria però veritablement els principals factors han estat la falta d’intensitat i garra i la desmotivació de les noies que a mida que el partit avançava es veien sense eines per donar-li la volta al resultat.

Els parcials anotadors han estat molt tristos per posar-li qualificació amb un segon Quart en el qual tan sols han sumat sis punts i un últim Quart que únicament han anotat quatre punts fent la suma final de 32 punts amb els quals es impossible guanyar cap partit.

L’inici de partit amb un parcial  de 10-16 feia pensar que seria un partit dificultós i travat.

Però encara podia anar a pitjor ja que el segon Quart col·locava a les de La Seu al marcador amb un 16-25 amb constants pèrdues de possessió de pilota i un atac molt espès.

Al descans i amb temps per canviar els resultats, les instruccions tècniques de la Blanca Garcia no han estat suficients com per canviar la dinàmica negativa.

El tercer Quart el Sedis ha sortint endollat al tir exterior i mentre les de La Seu clavaven tres triples pràcticament seguits, el Cadet C tan sols sumava dos punts, cosa que ha provocat que el marcador pregués més distancia entre equips. Finalització del tercer Quart 28-43.

En cada Quart el Sedis  augmentava la distancia mentre el Cadet C es veia lligat de mans amb atac desencertat i una fluixa defensa.

El final de partit i de l’últim Quart el Cadet C ha abaixat els braços i ha finalitzat el partit perdent per 32-55 resultat que reflexa la clara superioritat de les lleidatanes.

Queda molta temporada per canviar dinàmiques i afegir-hi ritme, actitud i ganes per què sense aquests condicionants la família verda no tindrà res a fer.

Força sarda, Força Cadet C !!

Campionat de Catalunya Infantil Interterritorial Fase Prèvia 02
CB Blanes 33-64 CBF Cerdanyola 05

Sense crònica. Busquem voluntaris

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>