CBFC

Interterritorials. Jornada del 10 i 11 de novembre del 2018

44909835755_9246b9e278_z
Júnior Interterritorial Fase Prèvia Grup 04
CEB Sant Jordi 60-49 CBF Cerdanyola B

Sense crònica. Busquem voluntaris.

Cadet Interterritorial Fase Prèvia Grup 03
Joviat 1  40-71 CBF Cerdanyola B

(Crònica Fernando Pérez)

Buen partido de nuestro cadete 2004 que mandó de principio a fin en el marcador. Con 8 victorias y un partido menos se coloca por fin líder sin haber encajado ninguna derrota. Los parciales de los cuartos son 11-18 20-39 30-50 ( el mas reñido) y 40-71.
Gran trabajo de la entrenadora y las jugadoras que van progresando en la dirección correcta.
Cadet Interterritorial Fase Prèvia Grup 02
JET 47-50 CBF Cerdanyola C

(Crònica Joan Torres)

El Cadet C torna a vencer al Jet Terrassa en un altre partit més no apte per a cardíacs.

Un partit que a priori es donava com a assequible s’ha complicat en el seu final a causa de l’escàs control sobre el joc que han plantejat finalment les noies de la Blanca.

Un inici de partit titubejant com comencen a tenir-nos acostumats al llarg del que portem de temporada ens ha portat a un parcial de 14-15 a favor del Cerdanyola que plantejava dubtes de cara a la resta del match.

El segon Quart ens ha valgut per despertar en el joc i fer una bona defensa que únicament ha fet que el Jet pogués sumar 9 punts i el Sarda pogués ampliar l’avantage amb un +10 amb un resultat final al descans de 23-33.

El tercer Quart amb un descencert global en atac per part dels dos equips ha servit per mantenir una distància al marcador que podía fer pensar que la victoria cauria en mans del Cadet C.  El resultat al final del tercer periode es un fidel  reflexe d’aquest desencert en atac amb un marcador  de 33- 42.

I entravem en la recta final de partit on les noies s’havien de deixar els pulmons i donar un últim cop de cistella per endur-se els dos punts finals.

Tot apuntava bé mantenint l’avantage a inici del quart i fins i tot ampliant-la amb un +12, però el partit s’ha complicat de valent en els últims quatre minuts on el Jet ha apretat les dents i ha retallat l’avantage de tal forma que ha fet patir tota la grada que no veía clara la victoria.

El Jet Terrassa ha tingut les seves opcions en l´ultima possessió que els hi podía haver donat l’accés a la prorroga però la intensa defensa del Sarda no els hi ha permés aconseguir-ho i finalment han perdut el partit a casa amb un resultat final de partit molt ajustat per 47-50.

Aquest Cadet C realitza unes bones defenses que no permeten als rivals la suma de punts amb facilitat i demostren que el dia que tinguin més encert en atac podem ser un rival ben fort, però per això caldrà entrenament, disciplina i motivació.

Força Sarda, Força Cadet C

Infantil Interterritorial Fase Prèvia Grup 02
AE Boet Mataró A 53-43 CBF Cerdanyola 05

Sense crònica. Busquem voluntaris

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>