CBFC

Interterritorials. Jornada del 24 i 25 de novembre del 2018

44707645335_3fe70ae261_z
Júnior Interterritorial Fase Prèvia Grup 04.
CBF Cerdanyola B 42-51 JET Rosa Saniplast

Sense crònica.

Estadístiques Lali Vila:

46039551341_87e6733635_z

Cadet Interterritorial Fase Prèvia Grup 03
Citylift GEiEG Unigirona B 49-46 CBF Cerdanyola B

Sense crònica. Busquem voluntaris

Cadet Interterritorial Fase Prèvia Grup 02
The Corner CB Cornellà A 62-48 CBF Cerdanyola C

Crònica Joan Torres

En la dificultat de treure partits complicats està  l’èxit d’una temporada i contra el CB Cornellà era un d’aquells dies que s’havien de posar les castanyes al foc.

El Cadet C ho ha intentat però el factor de l’encert en atac de les locals contra taulell i el factor pista han tingut un pes específic que ha fet decantar la victòria per les locals.

Ha estat un inici igualat de partit amb un millor encert visitant que ens ha donat el parcial del quart favorable per un 14-17 que feia il·lusionar amb sumar els dos punts i remuntar posicions en la classificació del grup.

Al segon quart la manca d’encert en atac ens ha fet perdre pistonada en el marcador al descans que ha fet posar-se al cap davant al marcador al CB Cornellà amb 32-28 final.

El partit ha estat competit de tu a tu fins tot el tercer quart ja que faltant un minut i mig les locals tan sols tenien un 41-40 favorable.

Les últimes  jugades d’encert han posat finalment al cap davant  del quart a l’equip del Llobregat  amb un resultat favorable de  46-42 que feia presagiar que el final de partit seria infartant.

I arribats a la fi del partit el CB Cornellà ha tret les ungles i ha fet un gran quart amb una forta defensa i  un atac intens amb un encert immillorable en el tir  que ha fet sumar al nostre Cadet C únicament sis punts en l’últim període.

El resultat final reflexa aquesta superioritat que ha fet agafar la major diferencia de marcador del partit a les locals. Resultat final 62-48.

Cal continuar picant pedra per obtenir bons resultats en un grup molt exigent.

Força Sarda, Força Cadet C!!

Infantil Interterritorial Fase Prèvia Grup 02
CBF Cerdanyola 05.  45-26 UE Claret

Sense crònica. Busquem voluntaris.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>