CBFC

Jornada del 24 i 25 de novembre del 2018. Equips de promoció

31100900017_814081d08a_z
Campionat Territorial de Catalunya Cadet Nivell A Grup 04
CB Lliçà d’Amunt 2 45-47 CBF Cerdanyola D

Sense crònica. Busquem voluntaris.

Campionat Territorial de Catalunya Infantil Nivell C Grup 05

Descansa CBF Cerdanyola C

Campionat Territorial de Catalunya Mini Nivell A Grup 04

Cronica Albert Solàs

Magnífica primera victòria a màxima categoria, en un partit dominat gairebé en totalitat excepte els darrers 2 quarts.Les de Cerdanyola han completat 6 quarts per enmarcar davant d’un equip com sempre superior en físic i edat.

La intensitat defensiva i amb molt de criteri en les ajudes ja ens tenien acostumats (és el seu ADN), però avui hem pogut veure moltes altres coses: velocitat en el contraatac, molt encert en el tir exterior, DOMINI DEL REBOT (petites i grans), bona distribució a la pista, penetracions constants i buscant la companya desmarcada quan les adversaries feien l’ajuda a l’entrada a cistella.
Als dos darrers quarts s’ha patit molt, on l’equip contrari ha tret l’orgull i les nostres es mostraven ja molt cansades.
Emoció al final amb el marcador igualat, però dues cistelles finals en els 2 darrers minuts ens han donat l’alegria de la primera victòria.

 

Campionat Territorial de Catalunya Mini Nivell C Grup 05
IMAN CB Matadepera Taronja 59-9 CBF Cerdanyola B

Continuem patint la rigorositat de la categoria on tots els equips juguen amb noies un o dos anys més grans. Tot i això l’actitud lluitadora del nostre equip que no perd la cara al partit disputant cada pilota i progressant d’una manera evident.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>