CBFC

Jornada del 27 i 28 d’octubre del 2018. Equips de promoció

43317647520_e98939a6af_z
Cadet Femení Nivell A CN Terrassa B 42-64 CBF Cerdanyola D

Sense crònica, esperem voluntaris

Infantil Femení Nivell C CB Sant Andreu 63-15 CBF Cerdanyola C

(Crònica del Manel Rubio)

Partit complicat de l’Infantil C a la pista del Sant Andreu de la Barca.

Una vegada més en aquesta primera fase, les de Marta Arbizu, amb moltes nenes del 2006 han jugat contra un rival amb moltes nenes de primers de 2005 amb lo qual la diferencia física ha estat molt evident.

Després de una primera part fluixa on les locals han aconseguit una renda de més de 35 punts, a la segona part les forces s’ha igualat gràcies a la intensitat i lluita del nostre Infantil, el qual Malgrat l’amplia derrota, ha jugat una gran segona part.

Sense dubte, la lluita i la intensitat han de ser les identitats d’aquest equip en aquesta primera fase.

Ànims noies i a continuar treballant

Mini Nivell A CEJ L’Hospitalet A 79-29 CBF Cerdanyola A

(Crònica Albert Solás)

Partit complicat per les noies de la Marina avui a L’Hospitalet. Tot i sortir amb empenta, bona circulació de la pilota i bones defenses al 1Q (6-6), una vegada més l’exigència de la categoria i la diferència física han marcat el desenvolupament de la resta del partit. Davant, un equipàs molt més adaptat a la categoria amb fluïdesa en el joc i un tir exterior espectacular (11 triples) han fet que marxéssin en el marcador. La defensa asfixiant (al limit) durant els 8Q de les de l’Hospitalet ha donat poques opcions a les de Cerdanyola que han patit el contrast d’alçada i força.

Tot i així, s’ha competit i lluitat fins al final i gràcies a un últim quart on s’ha recuperat sensacions en intensitat defensiva (pilotes recuperades) i velocitat al contraatac, un cop més s’ha guanyat el darrer quart. Una nova experiència per seguir creixent. Ara a tornar-se a aixecar i treballar, treballar i treballar.
Mini Nivell C AE Boet Mataró 62-38 CBF Cerdanyola B

(Crònica David Sánchez)

El sábado 28 a las 9:00 en el Poliesportiu Eusebi Millan de Mataró se disputó el partido entre nuestro Mini B y el Boet Mataró.

Se trataba del duelo de la parte baja de la clasificación, algo que a priori, nos hacía pensar que nuestras chicas podrían tener sus opciones de luchar por su primera victoria.
A pesar de que el resultado final fue de 62-38 para las del Maresme, el equipo nos hizo disfrutar. Incluso se llegó a ganar una parte.
Se vieron buenas acciones individuales, algún triple y la sensación que el partido estaba disputado.
Los dos equipos dejaron jugar y el partido fue abierto y con ritmo.
Las jugadoras salieron del partido contentas, cosa muy positiva y que nos alegra.
Se lucharon todas las partes y quizás la superioridad física de las locales y un poco de falta de puntería de las nuestras, dió como resultado la derrota.
Poc a poc i bona lletra! A disfrutar y aprender en los entrenos.
Felicidades y bravo Mini B!!!

Recordeu per enviar cròniques i estadístiques cbfcerdanyola82@gmail.com

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>