CBFC

Júnior Preferent. Si, si, si la F4 ja és aquí!!!

46830328504_d885fa9761_z

Desprès d’una temporada plena d’incidències aquesta generació ho ha tornar a fer, participarem de nou a la Final a 4 que es disputarà a Tordera els dies 26 i 27 d’abril. Gràcies noies!!! Gràcies Xavi!!! Gràcies Ingrid!!! Orgullosos de vosaltres.

CBF Cerdanyola A 60-57 Lima-Horta Bàsquet A
El partit d’ahir dur, de molt contacte amb un equip, el Lima Horta, que ha fet una gran temporada esprement al màxim el seu potencial i lluitant fins al darrer segon per les seves possibilitats, Felicitats!!!
10-9; 15-15; 13-15; 12-11 i a la pròrroga 10-7 Veient els marcadors dels quarts no cal dir que el partit ha estat molt i molt igualat, sense donar ni un respir a una i altra banda. Un equip amb més talent com el nostre es veia contrarestat per les visitants amb una defensa que s’enduria gradualment segons ens apropàvem a la seva cistella. Al descans 25-24.
Res ha canviat a la segona part, contactes, agressivitat dins dels límits permesos, diferències mínimes de 3-4 punts fins arribar al final dels 40 minuts empatades a 50.
Als 5 minuts de la pròrroga ha estat la part del partit on hem demostrat una “major” superioritat 59-53 però no s’han rendit les barcelonines que ens han fet patir fins als segons finals.
Només cal dir-vos: SOU MOLT I MOLT GRANS, GRÀCIES!!!
Tordera ens espera!!! 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>