CBFC

La fi d’una generació històrica

47511544492_26df1f79dc_z
Missatge del nostre Director Tècnic David Rodríguez:

Aquest dissabte dia 6 d’Abril, el Júnior A va jugar el seu darrer partit a casa. Darrer partit com a locals d’aquesta temporada, i darrer partit a casa per algunes jugadores que no tornaran a fer-ho en un temps, que esperem que sigui el més aviat possible.

Jugadores que han marcat una època al nostre Club, les primeres en anar a una Final a 4 Cadet i a un Campionat d’Espanya de Clubs, les primeres en anar a una Final a 4 Júnior, que esperem les faci ser les primeres en anar també a un Campionat d’Espanya Júnior.

Una generació de jugadores que ha estat liderada per la millor jugadora que ha donat la base del CBF Cerdanyola, la Laura Méndez. Sempre ha prioritzat estar al seu club d’origen, amb els seus, amb les seves companyes, per davant de cants de sirena que li deien que no arribaria, que no aniria a la Sele, que no estaria a un Campionat d’Espanya. I ho ha aconseguit. Ha aconseguit tot això liderant i sent ella la que ajudés a configurar grans equips, a no defallir quan el més fàcil és abandonar, a confirmar que quan sents uns colors, tot és possible si es treballa.

Campiona d’Espanya autonòmica amb Catalunya Mini, Infantil i Cadet. Selecció Espanyola U16 i U17. Millor esportista de Cerdanyola U18 en diverses ocasions….però davant de tot, la nostra joia, el mirall on s’han mirat i es miraran les properes generacions.

Des de Preminis ja es veiea que serien especials, amb l’Elena Madueño posant les bases del que després la Marta Rosanas convertiria en un equip competitiu i amb el rumb ben fixe. Marta Mira va ser l’espurna que va fer que aquest equip passés de ser un bon equip a un conjunt capaç de tot i amb la confiança per poder mirar de tu a tu a equips que fins ara teníem lluny. Marta Mira aconsegueix anar als Campionats, però totes les entrenadores d’aquest equip han deixat empremta en la millor generació, fins ara, del Club.

Xavi Orois, gran entrenador, i la Ingrid Monclús, que fa com ningú la tasca de ajudant d’entrenador, són els responsables de que aquest any l’equip torni a Final a 4. Lluitaran de nou per estar als Campionats d’Espanya. No serà fàcil. Però amb aquest cos tècnic i aquest equip, farem que l’afició ajudi a assolir els nostres somnis.

Però res d’això sería posible sense les jugadores que porten a l’equip des d’infantils, com la Berta, Nàtalie, Ivet, Eva….i altres que van venir a Cadet per completar un equip enorme, com Lidia i Chisom, i per últim les darreres adquisicions a Júnior que ja no és podia demanar més a nivell de compromís i qualitat, la Núria Tarragó, la Carla Navarro, la Iona i Nura. Per acabar de arrodonir tot, ajudant sense defallir i amb molta humilitat, la Carla Broncano i la Jana. Què més volem?

Voldríem que tornessin a jugar totes juntes a casa la temporada vinent, però les circumstàncies del bàsquet femení actual fan que la nostra Laura vagi als Estats Units, igual que la Lidia, la Nura, o la Chisom a Londres. Ivet i Eva encara tindran un any més per gaudir de la categoria Júnior.

No tornaran a estar juntes al Guiera, pot ser mai més, però al parquet del nostre pavelló sempre ressonaran els bots, les passades i les veus de la que ha estat la nostra millor generació.

Tornarem a Espanya….i tornarem a ser grans.

Gràcies per tot el que ens heu donat.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>