CBFC

La U17 Femenina d’Espanya ja està a Italia pel torneig Pre-Mundial

42648472004_848435783c_o

Foto FEB

Des d’aquest matí l’equip dirigit pel campió de Liga Femenina 1 amb el Perfumerías Avenida, Miguel Ángel Ortega, amb el seu equip tècnic l’entrenadora del Lacturale Art Araski també de la Liga Dia Madelen Urieta i  el José Luís Arberola, ja és troben a Italia.

Al torneig de preparació del Mundial participaran a la ciutat italiana de San Giorgio el país amfitrió Italia, la campiona d’Europa França, la subcampiona Hongría i Espanya. El dia 18 a Roma tornaran a jugar les seleccions de Italia i Espanya. Noticia a la web de la Federació Italiana http://www.fip.it/news.aspx?IDNews=11297

La nostra Laura Méndez, junt a les seves companyes, intentaran repetir l’excel·lent actuació de la passada temporada i arribar el més lluny possible.

Roster de la convocatòria: http://www.feb.es/Documentos/Archivo/upload/U17F2018.PDF

Intentarem seguir els resultats del torneig de San Giorgio i el partit a Roma per les xarxes socials del 13 al 18 de juliol.

Web de la FIBA del World Women 2018 Belarus: http://www.fiba.basketball/world/u17women/2018  del 21 al 29 de juliol

A l’equip tècnic i jugadores també els acompanyen el doctor Alfredo Rodríguez, la fisio Sara Cabanillas, el preparador físic Víctor Ciavattini i la delegada de l’equip Andrea Vilaró. Tots junts formen un gran tàndem per intentar assolir una gran fita.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>