CBFC

Laura Méndez guardonada com a Millor Jugadora de Catalunya Cadet

35521120362_7963604169_z

34848921524_c595421711_z

La Laura i la resta de guardonats per la FCBQ com els MVP de la temporada 2016-2017 , entre ells la Gisela Sánchez de la cantera del Sarda millor jugadora Infantil, el passat dissabte dia 1 de Juliol a la sala Luz de Gas.

Carta del nostre Coordinador David Rodríquez:

“Estem molt contents i orgullosos de veure a la Laura Méndez recollir aquest guardó a la Sala Luz de Gas de Barcelona, a la Festa del Bàsquet Català.

Contents per ella, per la seva família i entorn, perquè nosaltres sabem el que ha costat arribar fins aquí. Pel seu treball i esforç, molts anys on la qualitat dels equips que podien rodejar-la no era la més favorable. I a pesar d’això no va deixar de créixer, de creure en el nostre projecte, de creure en ella mateixa. Es la nostra jugadora franquícia, ja que mai ha escoltat cants de sirena i sempre ha desitjat participar a un campionat de Catalunya i d’Espanya, però amb el club de la seva vida. I ho va aconseguir. Gràcies a la seva confiança i treball vam aconseguir fer realitat els seus somnis i fer que la generació del 2001, amb l’ajuda de la generació 2002 cada vegada fos mes potent, mes equilibrada, mes competitiva.

També estem convençuts que sense la Marta Mira, la seva entrenadora d’aquest s darrers dos anys, tot això no hauria estat possible. Ha sabut exprimir-la com ningú, donar-li el lideratge que necessitava i, com a la resta del grup, fer-les arribar a on mai ha arribat ningú al nostre club. Una mestra que ens ha fet gaudir aquest any juntament amb les seves 12 guerreres.

També a les entrenadores que la van treballar a la base, l’Elena Madueño i la Marta Rosanas, que li van fer explotar el seu potencial i la van dotar de totes les habilitats necessàries per arribar a la seva època competitiva amb garanties d’èxit i una base de treball potent.

El premi que acaba de recollir no només confirma tot el que s’ha dit anteriorment, sinó que es la confirmació també que ella es la que ha liderat tot això, sent la primera en competir, la primera en treballar i el cap visible de un grup de noies que han fet història al nostre club. I es això el que l’ha portat a ser 3 vegades campiona d’Espanya amb seleccions autonòmiques i ara, per segona vegada, pre-seleccionada amb l’Espanyola U16. Poques ho poden dir!

Laura, tu il·lumines el camí i nosaltres et seguirem. Compta amb nosaltres!!

David Rodríguez

(DT CBF Cerdanyola)”


Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »