CBFC

L’estiu ja és aquí però l’activitat no s’atura

20170630_234618-COLLAGE

Desprès del final de curs i temporada fa temps de gaudir de platjeta, piscina i solete però l’activitat basquetbolística no s’atura.

Les Pre-seleccions catalanes, com tots els estius, estan a ple rendiment, aquest any les generacions 2006 en Minis, 2004 en Infantil i 2002 a Cadet estan fent o faran els campus d’estiu on treballaran de cara als propers Campionats d’Espanya de Seles Autonòmiques.

Al Sarda continuem creixent i aquest any tenim representació a les tres pre-selecciones.

A la Mini amb la Laura Moral, la Carla Subirats i la Miriam Vilafranca.

A la Infantil amb la Berta Teruel

A la Cadet amb la Mònica García, la Ivet Subirats, la Eva González i la Bet Benet.

Aquesta tarda a la sala Luz de Gas la FCBQ fa el reconeixement als MVP de la temporada on hi serà la Laura Méndez com millor jugadora Cadet, també hi serà la Gisela Sánchez (formada a la pedrera Sarda) com a millor jugadora Infantil. Al costat recollint el premi a la millor jugadora de la temporada de la LF1 ni més ni menys que la recent Campiona d’Europa Silvia Domínguez.

Noticia a la web de la FCBQ  http://www.basquetcatala.cat/noticies/6552

La propera setmana la Ivet Subirats comença els entrenaments a Getafe amb la Sele U15 de la espanyola, 14 jugadores de les que 12 aniran al Torneig de l’Amistat que aquest any es celebra a Grècia.

Una mica més tard la Laura Méndez amb la U16 també es concentrarà a Madrid, 15 jugadores per 12 places, que participaran per primera vegada en una competició oficial: el Campionat d’Europa U16 on Espanya intentarà revalidar el campionat aconseguit l’estiu passat.

El treball del Club continua per assegurar i consolidar tots aquests èxits individuals i per sobre de tot assolir els èxits dels nostres equips.

Força noies!!!

FORÇA SARDA!!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »