CBFC

LF2. ADBA Inmobiliaria Victor Antuña 58-41 CBF Cerdanyola

31831779838_cdbdc74119_z

(Foto Vinx TV asturiana)

Nova decepció.

Deien els locutors (gran retransmissió objectiva i correcta en un magnífic pavelló) en un moment del partit “las categorías están para algo” i és veritat, les nostres jugadores que a Copa Catalunya serien un dels equips destacats a LF2 pateixen dels rigors de la categoria, una mica més ràpides, una mica més grans, una mica millors en el tir, en l’estratègia, en la defensa…en definitiva millors equips que encara que no tinguin cap americana en algun moment del partit marquen diferències.

Només hi ha una forma de donar la volta a aquesta dinàmica, treballar més, lluitar més, correr més i per sobre de tot creure més en les nostres possibilitats. Haurà partits que pel potencial del rival no tinguem res a fer però d’altres com el d’ahir o el de la propera setmana ho hem de lluitar fins a l’extenuació, la primera victòria arribarà i desprès tot semblarà més fàcil.

Ahir, com altres vegades, vam sortir molt concentrades mantenint el marcador ajustat 08-10 i amb un contraatac fàcil que vam fallar, desprès desconnexió total, dues cistelles fàcils rivals amb errades defensives i l’obsessió pel tir exterior (5-25 en tir de tres al final del matx) i la precipitació van ser els pitjors aliats. 15-10 al final del primer quart.

Les locals que van començar amb dubtes de sobte es van trobar amb una avantatge de +10 (22-12) el seu encert cap a cistella no era molt millor al nostre (2-17 en tir de tres) però si finalitzaven amb claredat superant a una tova defensa nostra. 19-9 en el segon quart i 34-19 al descans.

15 punts era una renda difícil d’afrontar i tot i que ho vam intentar el tercer quart no va servir per retallar diferències, 13-13 en aquesta part, 47-32 al marcador.

I als darrers 10 minuts, en un intent per revolucionar el matx, hem sortit amb 5 “petites” a intentar mossegar a tota la pista i hem aconseguit que les d’Avilés patissin un petit col·lapse, pèrdues de pilota, esgotament de possesió…però no hem estat capaços d’aprofitar aquest treball defensiu en atac i el partit ha finalitzat amb un clar -17 (58-41).

Les jugadores més destacades la Bojana Kovacevic (7 punts i 8 rebots +15 de valoració) i l’Ariadna González (11 punts i 4 rebots +12 de valoració) per part local i per part del Sarda la Marta Arbizu (7 punts i 12 rebots +13 de valoració) i la Blanca García (9 punts i 4 rebots +4 de valoració).

Estadístiques del partit:

http://www.ligafemenina2.es/resultados.aspx

Nueva decepción.

Decían los locutores (buena retransmisión, objetiva y correcta en un magnífico pabellón) en un momento del partido “las categorías están para algo” y es verdad, nuestras jugadoras que en Copa Catalunya serían unos de los equipos destacados en LF2 padecen los rigores de la categoría, un poco más rápidas, un poco más grandes, un poco mejores en el tiro, en la estrategia, en defensa…en definitiva mejores equipos que aunque no tengan ninguna americana en algún momento del partido marcan diferencias.

Sólo hay una forma de dar la vuelta a esta dinámica, trabajar más, luchar más, correr más y sobretodo creer más en nuestras posibilidades. Habrá partidos que por el potencial del rival no tengamos nada que hacer pero otros, como el de ayer o el de la próxima semana, hemos de luchar hasta la extenuación, la primera victoria llegará y luego todo parecerá más fácil.

Ayer, como otras veces, salimos muy concentradas manteniendo el marcador ajustado 8-10 y con un contraataque fácil que fallamos, después desconexión total, dos canastas fáciles rivales con fallos defensivos y la obsesión con el tiro exterior (5-25 en el tiro de tres al final del partido) y la precipitación fueron los peores aliados. 15-10 al final del primer cuarto.

Las locales que habían empezado con dudas de golpe se encontraban con un +10 (22-12), su acierto de cara a canasta no era mucho mejor que el nuestro pero si que finalizaban con claridad superando una débil defensa nuestra. 19-9 en el segundo cuarto y 34-19 al descanso.

15 puntos era una renta díficil de afrontar y aunque lo intentamos en el tercer cuarto no fue suficiente para recortar distancias, 13-13 en esta parte y 47-32 en el marcador.

Y en los últimos 10 minutos, en un intento por revolucionar el partido, hemos salido con 5 “pequeñas” a intentar morder en toda la pista consiguiendo que las de Avilés padeciesen un pequeño colapso, pérdidas de pelota, agotamiento de posesión…pero después no hemos sido capaces de aprovechar este trabajo defensivo en ataque y el partido ha finalizado con un claro -17 (58-41)

Las jugadoras más destacadas Bojana Kovacevic (7 puntos y 8 rebotes +15 de valoración) y Ariadna González (11 puntos y 4 rebotes +12 de valoración por la parte local, por parte del Sarda Marta Arbizu (7 puntos y 12 rebotes +13 de valoración) y Blanca García (9 puntos y 4 rebotes + 4 de valoración).

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>