CBFC

Liga Femenina 2. Continua la mala racha

46664470132_266e78caf6_z

CBF Cerdanyola 47-65 CB Arxil

Enllaç amb les estadístiques  http://www.ligafemenina2.es/resultados.aspx

No hi ha manera, el canvi d’any i d’equip tècnic no ha estat suficient per aconseguir la primera victòria.

En un matx decisiu per intentar canviar el rumb davant un dels rivals de la zona baixa de la taula classificatòria hem tornat a fer un fluix partit.

L’equip gallec des del primer segon ha agafat el comandament al marcador i així ha continuat els 40 minuts arribant a una diferència màxima de +24 (22-46) al començament del tercer quart. Abans al descans 22-38.

L’equip visitant, amb avantatge des del començament, jugava amb confiança i eficàcia sense por a fallar. Pel Sarda ara mateix la cistella sembla tant petit com l’ull d’una agulla i ens consta un món lligar una jugada i mirar a l’aro.

Al darrer quart amb una parcial de 9-2 ens hem apropat a només 10 punts (45-55) a falta de 6 minuts pel final però la remuntada no s’ha fet efectiva, l’Arxil ha apretat una mica 2-10 (47-65) per donar per finiquitat el partit.

Les jugadores més destacades del Sarda: la María Gascón 10 punts i 9 rebots +16 de valoració i la Laura Méndez amb 7 punts i 1 tap +5 de valoració, també hem de destacar un nou debut a LF2 d’una altre júnior la Iona García. Per part del CB Arxil Gala Mestres amb 19 punts 7 rebots +24 de valoració i Camile Pressley amb 12 punts 6 rebots +14 de valoració.

 

No hay manera, el cambio de año y de equipo técnico no ha sido suficiente para conseguir la primera victoria.

En un encuentro decisivo para intentar cambiar el rumbo enfrente de uno de los rivales de la zona baja de la clasificación hemos vuelto a hacer un flojo partido.

El equip gallego desde el primer segundo ha comandado el electrónico durante los 40 minutos llegando a una diferencia máxima de +24 (22-46) al inicio del tercer cuarto. Antes, en el descanso, el resultado era 22-38.

El equipo visitante, con ventaja desde el inicio, jugaba con confianza y eficacia sin miedo a fallar. Por parte del Sarda ahora mismo la canasta parece tan pequeña como el ojo de una aguja y nos cuesta un mundo ligar una jugada y mirar el aro.

En el último cuarto con un parcial de 9-2 nos hemos puesto a sólo 10 puntos (45-55) a falta de 6 minutos para el final pero la remontada no ha sido posible, el Arxil ha apretado un poco y con un 2-10 (47-65) se ha acabado el partido.

Las jugadoras más destacadas del Sarda: María Gascón con 10 puntos y 9 rebotes para  un +16 de valoración y la Laura Méndez con 7 puntos y 1 tapón para un +5  de valoración, también cabe destacar un nuevo debut en LF2 de otra junior Iona García. Por parte del CB Arxil: Gala Mestres con 19 puntos y 7 rebotes +24 de valoración y Camile Pressley con 12 puntos 6 rebotes +14 de valoración.

 

 

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>