CBFC

Liga Femenina 2. Segle XXI 65-54 CBF Cerdanyola

45411411094_43fe7a9250_z

Foto Sarda Esports

Millor impressió, mateix resultat.

Segle XXI 65-54 CBF Cerdanyola

Avui podia haver estat el dia, hem entrenat bé, l’ambient a l’equip era propici i el començament del partit esperançador.  Hem començat anotant, 4 punts seguits de la Blanca i amb la possibilitat d’ampliar el marcador. Uns bons primers minuts anotant amb facilitat que han continuat amb les rotacions. 16-12 al final del primer quart.

No hem baixat el ritme als segons 10 minuts contrarestant el “poderío” físic de les del Segle amb bones defenses i decisió ofensiva, però…2 dolents minuts finals abans del descans han servit a les locals per agafar una avantatge de +9 (37-28) que ha estat determinant.

El convenciment de començament del partit no ha tingut continuïtat a la segona part. L’esforç de les nostres jugadores és inqüestionable però els resultats no acompanyen i es fa molt complicat canviar les dolentes dinàmiques en mig del partit. Tot l’esforç defensiu no es veia recompensat desprès de més de 4 minuts sense anotar al tercer quart. 55-31 al final del minut 30.

Als darrers 10 minuts hem intentat remuntar però el cansament de les nostres jugadores “franquicia”, la Marta Arbizu i la Blanca García, ha estat definitiu. Tot i això hem fet un bon parcial final amb les jugadores menys habituals 10-13 en aquest quart per retallar una mica el resultat final 65-54.

Les jugadores més destacades per part del Segle XXI han estat la Carmen Villalobos amb 15 punts 7 rebots i +22 de valoració i la Nerea Hermosa amb 11 punts 5 rebots i 3 taps +16 de valoració. Pel Sarda, una vegada més la Marta Arbizu 11 punts 6 rebots i 7 faltes sofertes +13 de valoració, la Blanca García 7 punts i 4 faltes rebudes +9 de valoració i les dues Lauras amb un +7 de valoració cadascuna.

Estadístiques:

http://www.ligafemenina2.es/resultados.aspx

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>