CBFC

Patrocinadors

PATROCINADORS

Patrocinadors Temporada 2014 – 2015

 

vila fons transparent

La Vila Universitària de la Universitat Autónoma de Bellaterra, continua un any més recolzant el nostre primer equip.

La Vila Universitària és un conjunt residencial de 812 apartaments situat al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una capacitat d’allotjament per a 2193 persones. Per poder-hi residir cal per­tànyer a la comunitat universitària de la UAB.

Els seus apartaments es troben en una situació privilegiada, en el límit entre el campus i els boscos del Vallès, gaudeixen d’unes vistes precioses i estan molt ben comunicats amb trens i autobusos, a només 25 minuts del cen­tre de Barcelona.

A Vila Universitària podreu fer amistat amb estudiants catalans, espanyols i d’arreu del món que venen per seguir algun programa d’intercanvi i de cooperació. També s’hi allotgen professors visitants procedents d’altres universitats espanyoles i estrangeres, a més de professors i altre personal de la UAB que hi viuen amb les seves famílies.

 

LOGO FICHET

Un dels nostres patrocinadors més antics, fidels i segurs, que patrocinarà aquest any dos equips el Sènior de 2ª Catalana i el Júnior Preferent.

A Point Fort Fichet trobareu tot de solucions de seguretat per la vostra llar, negoci o segona residència, incloent portes cuirassades, panys especials, i sistemes de seguretat i protecció contra robatoris i accessos no desitjats.

A la seva web podreu fer una simulació de l’aspecte de la vostra façana, negoci o pis ja que disposen d’una aplicació que permet anticipar el resultat de la instal·lació d’una porta de la gamma FICHET sobre la façana, escollint el model que s’integri millor.

No deixeu de visitar el seu lloc web clicant sobre el logotip.

 

 

ima-logo1

Un altra empresa fidel als nostres colors, Enginyeria Magnètica Aplicada SL, que seguirà patrocinant l’equip Mini Verd.

IMA, situada a Mollet del Vallès compta amb una experiència de 25 anys en el sector magnètic, tant en el camp de la comercialització com en el de la fabricació, fet que els proporciona una visió global , tant tècnica com pràctica, de tot el relacionat amb el magnetisme.

A IMA, S.L. desenvolupen i realitzen constantment estudis i solucions progressives per requeriment dels seus clients. La seva dinàmica i creixement continu i l’èxit com a especialistes en magnetisme, els consoliden com a empresa líder del sector magnètic al nostre país. Entre els seus productes destaquen una extensa gamma en sistemes magnètics de separació (tambors, separadors i pistes magnètiques) així com els  imants permanents, cintes magnètiques, imants plastificats, bases magnètiques i electroimants.

 

LOGO NARGY SERVICIOS AUXILIARES

Nargy Servicios Auxiliares es el nou patrocinador de l’equip Premini Blanc per la temporada 14/15.

NARGY SERVICIOS AUXILIARES forma part, juntament amb NARGY AZAFATAS, de l’empresa NARGY, S.L.

Nargy Servicios Auxiliares és una empresa especialitzada en control d’accessos, personal auxiliar d’informació, acomodació, així com serveis de recepció i telèfonia, entre d’altres.

Amb més de 19 anys d’experiència i trajectòria professional, el seu objectiu és oferir tot el necessari des d’una perspectiva individual i personalitzada, per tal de proporcionar el màxim grau de satisfacció en el compliment de les tasques encomanades.

La proposta de serveis abasta totes les especialitats del nostre sector com ara controladors d’accessos titulats per la Generalitat de Catalunya, auxiliars de serveis, consergeries, patrulles per polígons, auxiliars per a esdeveniments, i altres tasques relacionades.

ajuntamentguiera

A més com a entitats col.laboradores, comptem també amb el recolzament de l’ajuntament de Cerdanyola, i del Parc Esportiu municipal Guiera, seu dels nostres equips.

Si esteu interessats a patrocinar algun dels nostres equips, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de les possibilitats de patrocini i col·laboració.

Translate »