CBFC

Pre-Infantil A, Mini B i Mini C, Gran temporada i encara queda!!!

170514075230

Tots els equips mereixen el reconeixement pel seu treball i esforç de vagades surt millor que d’altres però FELICITATS a TOTS ELS EQUIPS.

Aquesta temporada, molt reeixida pel Sènior A que farà la Final a 4 el proper cap de setmana, pel Cadet Prefrent que anirà la propera setmana al Campeonato de España de Clubs, també ha estat increïble per tres dels equips de promoció; Mini B, Mini C i Pre-Infantil A.

Mini B. Amb la victòria al darrer partit el passat dimecres a Cornellà davant l’Almeda la generació 2006 amb dos 2007 ha sigut Campiona al seu Grup d’A2 i jugarà els campionats de Barcelona de la seva categoria. I si els resultats han estat magnífics encara el millor el joc que fan aquestes petites. Gran Generació que de la ma de la Marta Rosanas i la Jana Fuertes han crescut com equip una barbaritat.

Mini C. Crònica del Manel Rubio. “Otra exhibición del Mini C ganando su partido por 38-101! Conseguir más de 100 puntos un equipo de categoría Mini es un merito enorme y este equipo acaba la temporada habiendo ganado el campeonato en la Fase previa y en la Fase regular. Felicidades Campeonas!!!!!!” .   Poc més cal dir d’un equip dirigit per la María Gómez i l’Ariel Gómez han gaudit i competit a un gran nivell.

Pre-Infantil A. Altre equip classificat pel Campionat de Barcelona del proper cap de setmana 20 i 21 de maig a Manlleu, el seus rivals Snatt’s Femení Sant Adrià, Joviat i Manlleu. Encara han de jugar el partit davant la Joviat però ja hi són classificats tots dos equips. Avui davant el Cercle Catòlic de l’Hospitalet han tornat a superar al seu rival de forma clara 50-76. Ara toca tancar aquesta magnífica temporada gaudint de la merescuda Final a 4.

Força Noies! Força Sarda

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »