CBFC

Preferents. Jornada del 10 i 11 de novembre del 2018

30883167817_d777ee4988_z
Júnior Preferent Fase Prèvia 01
CBF Cerdanyola A 47-54 Citylift GEiEG Unigirona
Començament igulat sempre amb avantatges nostres però que no arribaven més enllà del 5 punts, molta pressió i molts robatoris de pilota però poc afinats de cara a la cistella visitant, tot i això gràcies a molts llençaments hem ficat 20 punts en aquest primer quart, les rivals també han estat molt inspirades sobre tot des de la linea de 6,75 m. Final del 1Q 20-17.
Més pressió, més tensió encara al segon quart i majors diferèncias fins als +14 (33-19), 15-10 al quart i 35-25 al descans.
Sortida dels vestuaris intercanvi de cistelles, les inèrcies no han canviat fins que, desprès d’un temps mort de les de Girona, han pujat dos esglaons la pressió defensiva a tota la pista, això ha fet que la iniciativa fos de les visitants. L’encert de cara a cistella ha desaparegut del nostre costat i tot el contrari a les vermelles que s’han demostrat en aquests minuts superiors sota els dos taulers.  8-13 al 3Q (43-38)
Tot i que començàvem el darrer quart amb un +5 (al partit de Girona van ser +6) no hem pogut canviar la dinàmica, al minut 34 per primera vegada es posàven pel davant les gironines i tot i que hem continuat lluitant fins al final ho hem pogut amb elles.
Res a dir, una altre vegada s’han emportat “el gato al agua”, hem de continuar treballant per que en el moment decisiu de la temporada això canvii.

 

Cadet Preferent Fase Prèvia 01
CBF Cerdanyola A 50-60 Citylift GEiEG Unigirona

Donant la cara tot i la derrota.

Només dir-vos Gràcies!!! Som equip i heu de continuar lluitant fins al final.

Desprès de la victòria de la pasada jornada els ànims al nostre equip són uns altres, creiem més en les nostres possibilitats i això es transmet a la pista.

Ahir les gironines van estar pel davant tot  el partit amb diferències entre els 6-8 punts però la lluita incansable ens va fer arribar a posar-nos pel davant al final del tercer quart 31-30.

Les gironines, col·locades al mig de  la taula classificatòria, van reaccionar i s’en van emportar el matx en un quart final on van ser millors.

Felicitats!!!

Infantil Preferent Fase Prèvia 01
Femení Maresme A Llavaneres 78-50 CBF Cerdanyola 06

Sense crònica. Busquem voluntaris

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>