CBFC

Preferents. Jornada del 15 i 16 de desembre del 2018

45570631412_0d65f4dbde_z
Júnior Preferent Fase Prèvia 01
CBF Cerdanyola A 62-63 Snatt’s Femení Sant Adrià A
Partit igualat amb derrota final
Amb tot decidit, respecte a les primeres posicions, en aquesta primera fase avui s’enfrontaven dos equips que han estat per sota de les previsions a començament de temporada, les liles amb 4 derrotes i les nostres amb 7 hauran de millorar a partir del gener per que els pronòstics de l’estiu es facin realitat.
Desprès del 0-5 inicial de les visitants la resta del partit hem portat la iniciativa al marcador i a la pista amb diferències entre els 4 i 10 punts sempre favorables al Sarda. Al descans empat a 31.
El tercer quart hem tornat a marxar de 8 punts (43-35) però les del Sant Adrià, amb un fons de banqueta més ampli, no deixaven que ens anéssim més enllà.
Als darrer 10 minuts la mateixa dinàmica portant el pes del matx i de l’electrònic fins als 2 minuts finals on les millors decisions ofensives visitants han estat la clau per decantar el resultat del seu costat.
Ara vindran uns dies de festa sense partits oficials que hem d’aprofitar per agafar forces de cara a una segona fase que es presenta apassionant.

 

Cadet Preferent Fase Prèvia 01
CBF Cerdanyola A 44-62 Basket Almeda 1

Sense crònica. Esperem voluntaris.

Amb els resultats d’avui jugarem les fases de permanència al Grup 01 d’aqui a una setmana, tot un èxit que tant sols fa unes dates ningú preveia.

FELICITATS noies i equip tècnic!!! si aconseguim superar les fases l’èxit serà rotund.

Infantil Preferent Fase Previa 01
CBF Cerdanyola 06.  35-70 Basket Almeda

Sense crònica. Esperem Voluntaris.

Dura, massa dura l’experiència de la nostra generació 2006 que tot i lluitar fins al final no ha pogut guanyar cap partit. A la segona fase gaudirem més amb el vostre joc.

Felicitats per l’esforç a totes les jugadores, a l’Elena Múrcia i a la Montse Pujolreu!!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>