CBFC

Preferents. Jornada del 24 i 25 de novembre del 2018

45570631412_0d65f4dbde_z
Júnior Preferent 01. CBF Cerdanyola A 67-42 Basket Almeda
Triomf contundent per assegurar la nostra presència amb els 8 equips que lluitaran pel títol a partir del gener.
Necessitàvem aquesta victòria, del equips que encapçalen la taula només havíem guanyat al Segle XXI, competíem bé amb Uni, FSA i Almeda però sempre amb el mateix final.
Avui no hem donat cap opció a l’equip de Cornellà des del primer minut la intensitat defensiva per part dels dos equips tenía un clar beneficiat: el Sarda. Al primer parcial hem aconseguit que l’equip visitant només anotés 3 tirs lliures i una cistella.
Si el primer quart ha estat immillorable en defensa el segon hem continuat amb la mateixa dinàmica 8 punts de l’Almeda però en atac els 23 punts nostres, han estat definitius. 41-13 al descans.
Ja sabem que fins ara sempre teniem un moment de baix rendiment i això ens ha fet perdre més d’un partit però avui, tot i que la segona part l’ha guanyat l’Almeda 26-29, el partit ja estava gairebé sentenciat al descans.
Hem de reconèixer que avui les visitants tenien baixes importants però continuen sent un gran equip que ha de ser un dels rivals més forts a la segona fase.
Cadet Preferent 01. CBF Cerdanyola A 59-44 Lima Horta Bàsquet A

Tot i que no he pogut veure el partit l’emoció ha estat el factor comú.

Els dos equips es jugàvem molt, a l’anada les d’Horta van guanyar de 10 (55-45) i ens portàvem una victòria d’avantatge, ara estem igualats amb 2 victòries i 10 derrotes (al Lima li falta un partit per jugar) però amb l’avarage a favor nostre que serveix per què, al menys per el moment, abandonem la darrera posició que suposa el descens directe a Preferent B.

Felicitats EQUIP!!! Toca continuar treballant, el pas d’avui és important però no definitiu, confieu en vosaltres és la millor manera d’assolir fites i per sobre de tot d’estar content amb una/un mateix/a.

Infantil Preferent 01. CEJ L’Hospitalet 81-49 CBF Cerdanyola 06

Sense crònica. Busquem voluntaris.

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>