CBFC

Preferents Júnior 01 CBF Cerdanyola A 47-38 Barça CBS A

44942661564_903d40908c_z
Victòria per redreçar el rumb
Abans de tot felicitar-nos per dues magnífiques notícies:
L’Eva ha estat intervinguda amb èxit ahir, tant que volia vindre a veure el partit i des de la distància ha estat una més recolzant a l’equip.
I la segona i també molt important el fixatge del Xavi Orois com nou entrenador del nostre equip, simplement: Moltes Gràcies Xavi, mica en mica aniràs coneixent a l’equip, jugadores i entrenadors amb moltes ganes d’aprendre i de gaudir amb aquest esport per assolir les millors fites.
Partit dolentot per part dels dos equips amb errades impròpies de la categoria on ha estat determinant la diferència dels dos primers quarts.
No era bona la nostra dinàmica amb tres derrotes consecutives amb rivals del nostre potencial on competíem bé però sortíem derrotades.
A la primera cistella blaugrana, avui de groc, hem contestat amb un 7-0, bona intensitat defensiva i tot i que l’atac no era gaire efectiu les diferències anaven augmentant. Dues cistelles només en aquest quart de les visitants una de dos i un triple per arribar al 14-5.
La bona defensa ha continuat, no només al segon quart si no als següents 30 minuts, però l’atac una mica erràtic, de vegades massa ràpid i d’altres sense arribar a llençar, les rivals tampoc trobaven com atacar la nostra cistella. 14-11 en aquest quart i un tranquil·litzador  +12 al descans 28-16.
Al tercer quart hem sortit amb ganes però molt, molt poc encertades, la defensa culé ens feia molt mal i hem trigat 7 minuts en fer la primera cistella, un triple de la Iona ampliava a +6 la diferència que havia arribat a ser de només 3 punts. 7-13 en aquests 10 minuts i 35-29 al final del quart.
L’efectivitat per part dels dos equips era minsa, bones defenses, dolents atacs.
Als minuts passaven al darrer quart i les diferències continuaven al voltant dels 6-8 punts, les visitants han pujat la intensitat a defensiva i s’han carregat de faltes, hem estat llestes provocant els tirs lliures, quan no es pot sumar de 2 en 2 o de 3 en 3 està bé sumar d’1 en 1 i més en un partit tant raquític en el marcador final. 12-9 en aquesta part per un 47-38 final.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>