CBFC

Preferents. Resultats i cròniques del 12 al 14 d’octubre 2018

43497856090_72980b6684_z

Doble i dolenta jornada dels equips Preferents

Júnior Preferent Grup 01 Basket Almeda 68-53 CBF Cerdanyola A
Guanya la intensitat de l’Almeda
Com dèiem l’altre dia hi ha equips que “mueren” en la pista i les de Cornellà són l’exemple més proper. Aquesta forma de jugar té una doble virtud, contagien al rival i oculten les seves mancances.
Tots sabien que avui era un partit important per deixar clar el nostre potencial i no hem estat bé. Amb rivals com les de l’Almeda no fa falta una extramotivació es suposa que ja la portem de casa però el 8-0 inicial deixava en evidència que tot i que hi eren al pavelló desde feia una hora hem arribat tard al partit.
A la defensa ofegant local dels primers minuts hem respòs bé i amb la mateixa moneda molta pressió a tota la pista per igualar l’electrònic, 18-16 al final del primer quart.
No ha variat gaire la situació als segons 10 minuts això si l’eficàcia ofensiva ha baixat radicalment sobretot  amb l’equip local. 28-29 al descans
El matx estava igualat però fins aquell moment estàvem jugant com li agrada a l’Almeda, joc dur, molt ràpid, de vegades sense massa sentit, atacs precipitats i errades impròpies de la categoria.38-38 al final del tercer quart.
Amb aquesta dinàmica la moneda normalment cau del costat més acostumat a jugar així i com era de preveure ha caigut del costat local que ha sabut imposar la seva manera de fer per acabar con un contundent +15 (68-53). Ni menys ni més que 30 punts ens han ficat en aquest quart.
No hem de ser catastrofistes ni autocomplaents, l’equip està en ple acoplament, mimbres en tenim i molt bons, ens manquen coses com saber competir amb els equips més forts els minuts finals i per sobre de tot tenir una identitat pròpia independentment de qui sigui el rival.
Treball, esforç i confiança és l’ùnica forma de assolir els reptes més importants.
Júnior Preferent Grup 01 CBF Cerdanyola A – Barça CBS

Suspès

Cadet Preferent Grup 01 Lima Horta Bàsquet A 55-45 CBF Cerdanyola A

Sense crònica, esperem voluntaris.

Cadet Preferent Grup 01 CBF Cerdanyola A 40-70 CBS Barça A

El resultat ho diu tot, hem competit 3 minuts i desprès la superioritat blaugrana, ahir de groc, ha estat total. Només una petita reacció al final ha maquillat una mica el resultat.

Heu de continuar treballant, la temporada és llarga i a la segona fase tindrem més oportunitats de guanyar.

Infantil Preferent Grup 01 Snatt’s Femení Sant Adrià A 113-25 CBF Cerdanyola 06

Sense crònica, esperem voluntaris

Infantil Preferent Grup 01 Basket Almeda 81-39 CBF Cerdanyola 06

Sense crònica, esperem voluntaris

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>