CBFC

Presentació: Equips Infantils

Infantils 2017-2018

Continuem amb la presentació dels equips d’aquesta temporada 2017-2108

Infantil Nivell A. Les noies del 2004 que tan bones expectatives van crear a la seva etapa pre-mini i mini van tenir una temporada passada difícil, competir a Nivell A1 exigeix molt i tot que ho van intentar no va ser un bon any. Això si conserven la plaça al primer nivell de Catalunya.

Per revitalitzar aquest grup la incorporació del Ricardo Peinado i el Jordi Buendía, dos entrenadors de molt nivell i molt implicats, intentaran portar a les fites més altes a aquestes noies, 6 incorporacions que amb les 6 jugadores de la casa fan un equip molt il·lusionant.

Infantil B. Desprès d’una gran temporada a la categoria Pre-Infantil sent segones de la lliga regular en A1 i jugant la Final a 4 de Barcelona. Aquest any s’enfrontan al repte d’intentar igualar o superar les fites aconseguides l’any passat. Només una incorporació per un equip que és una pinya, comandarà tot això la jugadora referent del Sènior Copa; Blanca Garcia.

Infantil C. També van jugar a Pre-Infantil i tot que no van tenir una temporada tan brillant com a les seves companyes del Infantil B van progressar molt. Continua el grup amb 12 jugadores amb l´ùnica novetat de l’entrenador Jesús Jiménez que treballarà amb molta passió per que aprenguin i competeixen.