CBFC

Presentació. Júnior B Temporada 2018-2019

30203305138_b475f0db16_o (1)

Diapositiva1Presentem al Júnior B, un equip molt remodelat que participarà a les fases per assolir la categoria de Júnior Preferent B el cap de setmana del 31 d’agost al 2 de setembre del 2018.

A la nostra nombrosa generació 2002 s’incorporen cinc jugadores de molt bon nivell que faran un equip molt més competitiu. La Jana García, tot i la seva alçada degut a la seva habilitat pot jugar de 1 o 2 amb molta solvència. L’Ariadna Arranz molt bona anotadora i amb intensitat, l’ Aina Brunat també amb bona mà i resolució ofensiva, la Carla  Salado i la Laura Núñez que ajudaràn amb el seu treball i decisió a les nostres interiors en una i altra cistella.

Junt amb les nostres jugadores 2002 Gemma, Laura, Marina, Mireia F., Claudia, Mireia S. i Ariadna D., que ja han demostrat un bon nivell per competir en les millor categories, intentaran assolir la Preferent B sense oblidar el seu objectiu principal: continuar gaudint i aprenent amb aquest apassionant esport que és el bàsquet.

Força Noies!!!

Força Sarda!!!

Fases de Júnior Preferent. 

9 Equips per 4 places distribuïts en 3 grups, passen el primer de cada grup i el millor segon.

Grup A.  Joventut de Badalona Femení, CB Igualada i Boet Mataró

Grup B. UE Mataró, Lima Horta i Reus Ploms

Grup C. CB Cornellà, CBF Cerdanyola B i Draft Gramanet

Calendari del Grup C:

Dia 31/08/2018 CB Cornellà-Draft Gramanet, ……….CBF Cerdanyola B descansa

Dia 01/09/2018 CB Cornellà-CBF Cerdanyola B,………Draft Gramanet descansa

Dia 02/09/2018 CBF Cerdanyola B-Draft Gramanet,……….CB Cornellà

Seguiment a la web de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ): https://www.basquetcatala.cat/competicions/resultats/5988

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>