CBFC

Presentació. Júnior CBF Cerdanyola

Júnior CBF Cerdanyola 2017-2018

Començarem l’apartat de presentació dels equips per la temporada 2017-2018 amb les primeres que han començat a entrenar el Júnior.

L’obligació de fer les fases per assolir la categoria Preferent B fa que les noies del 2001 comencin la temporada dues setmanes abans. El repte de les fases sempre és un procés estressant i aquest any també ho serà, el CB Igualada i el AECAM 1 de Malgrat segur que no ho posaran fàcil.

Anem amb la presentació:

Cos tècnic immillorable, amb la Marta Mira al capdavant recolzada pel Dante González, ex-Sant Nicolau, i les preparadores físiques Zaira i Mireia, fan un tàndem difícilment igualable.

7 de les 12 jugadores, Ania Arús, Berta Expósito, Natalie Fuertes, Lidia Querol, Chisom Okafor, Rebeca Pérez,  i Laura Méndez (Sele espanyola U16F) van assolir un gran èxit arribant a la F4 de Cadet Preferent i ser 3es. de Catalunya el que els va donar dret d’anar als Campionats de Espanya. Jugadores totes molt competitives i amb experiència al màxim nivell.

5 jugadores noves per fer un gran equip:

Carlota Alfaro, ex Barça CBS, impressionant jugadora amb experiència a Preferent i una habilitat inusual per portar la pilota, dirigir l’equip i amb molta capacitat anotadora.

Carla Navarro, ex CN Caldes, jugadora polivalent, forta, anotadora, capaç de pujar la bola o fer de pivot, amb molta il·lusió per intentar competir al màxim nivell.

Marina Querol, l’ùnica nascuda al 2000, imponent físic tot i jugar per fora, ve de la fusió UESC-Cerdanyola sent la jugadora més important d’aquest equip, anotació, rebot…

Núria Tarragó, ex Joviat, amb experiència a Preferent, molt treballadora, gran tir exterior i bona defensora, ens aportarà grans minuts de joc.

Núria Ramírez, ex Sant Nicolau, talent natural per aquest esport, forta, visió de joc…amb la Carlota i la Laura faran un tàndem difícil de contrarestar.

Ara toca treballar i treballar, l’equip és bo, diria que molt bo però sense esforç no es pot assolir cap meta

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »