CBFC

Presentació. Sènior Copa Catalunya CBF Cerdanyola 2017-18

Aquesta setmana ha començat a entrenar l’equip més representatiu del Club, el Sènior Copa, amb una renovació important per intentar assolir la tan desitjada Liga Femenina 2.

Comandades a la banqueta per la Pili Bilbao, dues finals a 4 en els seus dos anys com a primera entrenadora, amb la incorporació d’un excel·lent entrenador Dante González ex-Sant Nicolau, gran tàndem per intentar arribar a les cotes més altes.

Continuen dos de les jugadores referents al Club i a la categoria, la Blanca García i la Marta Arbizu, dues de les millors jugadores dels darrers anys a Copa Catalunya. Com en altres temporades elles seran els pilars fonamentals perquè la nau arribi allà on tots volem LF2.

Per primera vegada al Club arriben de la pedrera dues jugadores del 1999, la Marina García i la Laia Yll. Lluita, intensitat, ganes d’aprendre…amb el seu caràcter buscaran un lloc en un equip molt competitiu.

María Simón (ex-BF Viladecans) i Andrea Alanis (ex-Basket Almeda) amb molta experiència i qualitat, són les dues bases que ajudaran a la Blanca a pilotar la nau verda.

Irene Medel (ex-Segle XXI) Primera temporada a Copa Catalunya de la Irene, jugadora polivalent amb experiència a LF2 amb el Segle XXI i amb la Sele Espanyola.

Alba Acebedo (ex-Basket Almeda) i María Gascón (Ex-Femení Sant Adrià) altres dos grans fixatges per la línia exterior. L’Alba jugadora molt important en el seu anterior equip i amb molta experiència i la María Gascón també ha disputat la LF2, molt jove serà la seva segona temporada com a sènior.

Nora Brito (ex-Basket Almeda) i Clara Solé (ex-CBS Barça) Dues ales-pivot per ajudar a la Marta sota cistella. Treball, experiència, qualitat i caràcter el d’aquestes dues jugadores que ens donaran grans moments de bàsquet.

Perquè a la pista estiguin a “tope” dues seran les preparadores físiques que treballaran amb les Sèniors, les Júniors, les Cadets i les Infantils, sense descuidar a la resta d’equips del Club, la Zaira Flores i la Mireia Encina. Les jugadores ja han vist aquests dies “como se las gastan”. Molt treballadores, incisives i exigents amb les seves deixebles aquesta temporada el físic no ha de ser una excusa.

Força noies!!!

Força Sarda!!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>