CBFC

Presentació. Sènior Liga Femenina 2

43931395042_026288fd24_o

 

 

Senior LF2

Després de molts anys a Copa Catalunya, per fi, aquesta temporada jugarem a Liga Femenina 2 (LF2)

Nou equip tècnic encapçalat pel Juan Couto i la Susana López, tant un com l’altre amb dilatada experiència tant al bàsquet formatiu com de competició masculina i femenina. Amb l’ascens de l’equip els objectius inicials canvien radicalment, hem d’intentar conservar la categoria amb solvència, treball i il·lusió segur que no faltaran.

La preparadora física serà la Judit Sòria, serà també la seva primera temporada al Club però la dilatada experiència amb el CB Cerdanyola, ajudarà als equips del Sarda a assolir les seves fites.

L’equip, confeccionat per pujar de Copa Catalunya a LF2, no ha variat en cap de les seves components i creiem que serà suficient per competir a un bon nivell a la segona categoria del bàsquet estatal.

8 jugadores ja vestien de verd la temporada passada. Els dos emblemes del Club; Blanca García i Marta Arbizu seran les encarregades de portar les regnes de l’equip tant dins com a fora de la pista. Marina García, Alba Acevedo, María Gascón, Nora Brito, Andrea Alanis , Irene Medel ja formaven part del Sènior ajudant a fer un dels equips més competitius de la passada temporada en que van jugar de nou la final a 4 liderant el seu grup a la primera fase de la Lliga i sent terceres a la segona.

4 incorporacions de contrastada experiència, del Lima Horta Barcelona de LF2 l’Elena Múrcia i la Montse Pujolreu (ex-Sarda) molt bones incorporacions per donar caràcter a l’equip. Del Molins de Rei la Laura Arias jugadora també molt experimentada que donarà un salt de qualitat a l’equip i també molt important pel joc interior l’Anna Iglesias de la JET de Terrassa, la seva envergadura ajudarà a les nostres pivots en una categoria on les pivots americanes són molt habituals.

Les Júniors també estaran en dinàmica Sènior per ajudar i agafar l’experiència de competir amb una categoria sènior molt exigent.

El sorteig a la seu de la Federació Española de Baloncesto (FEB) es va realitzar a mitjans de Juliol

http://www.feb.es/Documentos/Archivo/upload/CALENDARIO_LF2A_2018-19.pdf

El primer partit de LF2 el jugarem el dia 6/10/2018 a Biskaia  el http://cbibaizabal.com/?page_id=2302

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>