CBFC

Quarta jornada LF2 CBF Cerdanyola 54-64 Lima Horta Barcelona

30664266467_e0954952b7_z
Paguem el peatge de la inexperiència a la categoria

Ho hem tingut a les mans però uns dolents minuts al darrer quart han decantat la victòria per l’equip d’Horta.

Per primera vegada a la categoria, encara que hem dominat al marcador durant uns 20 minuts, no ha servit per emportar-se la primera victòria.

Hem sortit molt endollades amb una imparable Marta Arbizu (17 punts 6 rebots +15 de valoració), cap de les pivots  rivals podia aturar-la. 19-15 als primers 10 minuts. Les rotacions han estat més efectives a les visitants que amb dos robatoris consecutius han aconseguit empatar el partit a 19, però desprès amb les mateixes jugadores a la pista hem agafat la major distància +8 (27-19).

La reacció de les de Barcelona no s’ha fet esperar, amb rotacions constants liderades per l’Ana Alonso (12 punts i 8 faltes provocades +16), Cristina Soriano (8 punts i 7 faltes provocades +17) i la sempre eficaç Eliana Soriano (11 punts 6 rebots +15) han fet un parcial 6-16 per anar-se’n als vestuaris 2 amunt (33-35).

Amb la grada plena degut a la presentació dels equips del Club afrontàvem amb optimisme la segona part i la il·lusió ha durat fins els 3 minuts finals. La igualtat des del minut 21 fins al 37 ha estat la tònica, un 40-45 semblava definitiu però amb 4 bones defenses hem aconseguit empatar a 45.

En aquest moment qualsevol dels dos equips podria haver-se emportat el matx però l’experiència del Lima a LF2  en aquestes situacions ha estat fonamental, s’han posat pel davant i han gestionat molt bé la diferència. Las nostres han intentat tornar a la igualada però les decisions en atac no han estat encertades i la victòria ha caigut del costat visitant.

Les jugadores mes destacades a mes de la Marta, la Blanca amb (8 punts 3 rebots), i la Irene Medel (5 punts 3 rebots +6)

Estadístiques:

http://www.ligafemenina2.es/resultados.aspx

 

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>