CBFC

Qui som

FOTO_presentacio_club

EL CLUB BÀSQUET FEMENÍ CERDANYOLA va ser fundat  l’any 1982, fa ja més de trenta anys. Des de llavors ve ocupant una labor social mitjançant la promoció i impuls de la pràctica del bàsquet en la nostra localitat. Som una entitat esportiva que gaudeix d’un acreditat prestigi entre les autoritats de Cerdanyola del Vallès.

Al llarg de tots aquests anys hem format a més de mil jugadores que han dut el nom de Cerdanyola del Vallès per tota la geografia catalana i  espanyola.

Gràcies a un treball organitzat que s’ha produït durant aquest temps per persones en la direcció, coordinació i formadors que han cregut fermament en el seu treball, i seguint amb la idea, que la base del futur estava en les nenes de la localitat, hem obtingut en els últims anys els millors resultats de la nostra història. Les perspectives de futur són excel·lents amb un grup de jugadores de gran projecció.

La nostra entitat ha donat un gran salt qualitatiu en els últims anys, sent en l’actualitat la segona entitat esportiva per categoria de Cerdanyola del Vallès.

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola forma part del Consell d’esports, Comissió de la Nit del Esport i organitza anualment el Torneig 3 x 3 de Bàsquet de les Festes de la localitat, així com un Campus d’estiu des de l’any 2013.

La premsa local i comarcal es fa ressò setmanalment de les notícies, resultats i esdeveniments generats per la nostra entitat.

Durant el període de competició oficial de la Federació Catalana de Basquetbol els nostres equips, en cadascuna de les seves categories, juguen setmanalment en els Pavellons Poliesportius de les ciutats mes importants i rellevants de Catalunya.

Quan juguem en les nostres instal·lacions tenim un públic fidel i nombrós que dóna suport a tots els nostres equips al llarg de tot el cap de setmana.

Segons l’assemblea General Extraordinària celebrada el 15  d’abril del 2009 es va procedir a la modificació i aprovació dels nous estatuts segons el Decret 215/2008, de 4 de novembre (DOGC 5255, 11.11.2008)