CBFC

Resultats i cròniques cap de setmana del 28 i 29 d’abril del 2018

27928484958_6d072cb441_o

Cap de setmana festiu i tant sols 4 equips del Club amb competició. Les Sènior, preparant la F4, van jugar el darrer partit de la fase regular a Viladecans, escenari d’aquesta final a 4, amagant coses un i altre equip. El Cadet Interterritorial, ja classificat per a la segona fase va caure davant el Líder CB Lleida A. Primera victòria d’aquesta fase de les Minis A i les Pre-Mini A CAMPIONES al torneig d’Andorra.

Sènior Copa Catalunya. Unilever Viladecans BF 65-43 CBF Cerdanyola. Crònica a part.

Cadet Interterriorial Primera Fase. Lleida.net CB Lleida A 75-35 CBF Cerdanyola B. Hem anat però no hem competit. Davant el líder indiscutible d’aquesta fase el Lleida A no hem estat a l’alçada, elles són millor equip i nosaltres ja estem classificades per a la següent fase, hem de mentalizar-nos de cara al partit de quarts i no tinc dubtes que el Carlos farà tot el que calgui per que esteu a “tope”. Heu fet una gran temporada i ara toca posar la cirereta, Per què no F4?

Mini Nivell A1 Fase Regular 4. CBF Cerdanyola A 60-55 CB Granollers 1. Quin partit!!! Victòria a la pròrroga davant un equip d’un potencial semblant al nostre, màxima igualtat en tots el quarts, màxima emoció a la graderia i molt bon joc a la pista. Ara som terceres i amb una clara progressió, podrem guanyar al líder Almeda 06 i al CBS Barça no tinc cap dubte que ho intentareu. Felicitats!!!

Torneig TIM ANDORRA http://tim.nbn23.com/ Pre-Mini A CBF Cerdanyola. CAMPIONES!!! Enormes les jugadores de la Marina García, han fet un torneig impecable i a sobre han gaudit de valent, només cal veure les cares d’entusiasme de les nostres petites. El torneig “espectacular” fer un seguiment en directe de totes les accions en un partit de pre-minis només mereix el qualificatiu d’excel·lent, gràcies als organitzadors. I a vosaltres petites per edat però ja grans jugadores FELICITATS. Enllaç amb el Flickr del Club amb algunes fotos https://www.flickr.com/photos/cbfcerdanyola/albums/72157693133531272

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>