CBFC

Resultats i cròniques de la jornada del 13 i 14 de maig del 2015

29837709401_16c1716b0c_o (1)

Mica en mica s’esgota la temporada 2016-2017, alguns equips como el Júnior A o el Cadet B ja han acabat i altres estan en plena preparació d’un final de sesió apasioant. El Sènior A en plena preparació de la seva Final a 4 del proper cap de setmana, el Cadet Preferent entrenant-se a tope abans de viatjar a Huelva per disputar el Campeonato de España. Mini B i Pre-Infantil també participaran al Campionat de Barcelona el proper cap de setmana.

Sènior A. Preparant la F4

Primera Catalana. Sènior B. AE Sant Andreu de Natzaret A 57-53 UE Sant Cugat 1 CBF Cerdanyola. Partit molt competit entre el 9è i 10è classificat, només resta una jornada i les nostres jugaran davant el líder Boet de Mataró.

Júnior Preferent. Acabada la temporada

Júnior Interterritorial. Petropinto ASFE Sant Fruitós 49-53 CBF Cerdanyola UESC Negre. Bon final de temporada de les noies del David Rodríguez, amb aquesta ajustada victòria ens situem a la 10a. posició. El darrer partit també amb el líder de la categoria Joviat que porta una trajectoria immaculada 27 guanyats i cap perdut…fins ara.

Junior Nivell B. CB Castellar 45-42 CBF Cerdanyola. Les noies de la Naila han competit bé amb un equip del nostre nivell. Acaben la temporada a la setena posició.

Cadet Preferent. Preparant el Campionat d’Espanya.

Cadet Interterritorial. Acabada la temporada

Cadet Nivell B1. Club Natació Sabadell B 38-51 CBF Cerdanyola C. Amb la victòria d’avui les noies de la Marta Arbizu acaben la temporada en una gran segona posició, han competit molt bé, tanquen aquesta fase amb 8 victòria i 4 derrotes empatades amb les primeres Sant Ignasi.

Infantil Nivell A1. Lima Horta Bàsquet 77-46 CBF Cerdanyola. Dura molt dura ha estat aquesta fase regular per les noies de la Blanca García, classificades per jugar en A1 per la renúncia d’un equip de Lleida han après a competir amb els millors conjunts de Catalunya. La propera temporada tocarà gaudir.

Pre-Infantil Nivell A1. Crònica i resultat en altre noticia.

Pre-Infantil Nivell B-2. AE Sant Andreu Natzaret 43-40 CBF Cerdanyola B. Tot i aquesta derrota les jugadores de la Julieta Mungo i la Pili Bilbao han fet una gran temporada i acaben en tercera posició.

Nivell A2. Mini A. SAFA Claror A 87-53 CBF Cerdanyola A. Derrota contundent a casa del líder. Segurament aquest grup ha estat més difícil que el de les Mini B, en les finals de Barcelona ho veurem.

Nivell A2. Mini B. Crònica i resultat en altre noticia.

Nivell C1. Mini C. Crònica i resultat en altre noticia.

Nivell D. Mini D. Palcam B 79-37 CBF Cerdanyola. Amplia derrota per tancar una difícil temporada, acabem en la setena posició amb 3 victòries i 10 derrotes. Resta un partit aplaçat amb el CB La Salle Horta no sabem si es jugarà.

Nivell B. Pre-mini. Dos partits i dues derrotes davant el SESE i el CB Parets, tot i això en el partit d’avui davant el Parets les més petites del Sarda m’han agradat força, lluita, pressió, bones passades i encarant cistella amb decisió, molt bé noies, la propera temporada més i millor.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »