CBFC

Resultats i cròniques de la jornada del 20 i 21 de gener del 2018

37999272086_3e6762ba40_k (1)

Amb dos partits ajornats el del Cadet Preferent davant el Sant Adrià per la assistència de l’equip lila a veure la final de la Copa de la Reina del seu Sènior, també ajornat al del Pre-Infantil A davant el CB Cornellà i el descans del Cadet Interterritorial només hem jugat 11 matx amb un balanç de 8 guanyats i 3 perduts.

Copa Catalunya Femenina Grup 1. CBF Cerdanyola 77-46 JET-QSPORT. Crònica a part.

Júnior Preferent A. Jugat dimecres 17/1/2018. CBF Cerdanyola 50-58 Snatt’s Femení Sant Adrià. Bon partit de les noies de la Marta Mira davant l’intractable Sant Adrià (16 victòries amb aquesta amb 16 partits). Vam posar en serioses dificultats a les visitants, al minut 25 vam comandar l’electrònic 37-34, la reacció lila va servir per emportar-se l’encontre però la imatge del nostre Júnior va ser molt bona. Acta del Partit:
http://www.basquetcatala.cat/acta/42606

Cadet Preferent A. CBF Cerdanyola A-Snatt’s Femení Sant Adrià A. Ajornat al 21/2/2018.

Cadet Interterritorial. Descansava

Cadet Nivell A Grup 1. CB Igualada 54-55 CBF Cerdanyola C. Primer partit de l’any per les jugadores de la Marta Arbizu. El resultat el diu tot, partit igualat que al final s’ha decantat pel nostre costat.

Infantil Nivell A1 Grup 6. CBF Cerdanyola A 62-24 Joviat A. Tot i el mal començament mica en mica hem anat marcant diferències. Ara som a la meitat de la classificació amb l’objectiu d’anar agafant les posicions de privilegi.

Infantil Nivell B1 Grup 3. CBF Cerdanyola B 60-9 Sant Ignasi. Molta diferència entre els dos equips, la setmana vinent davant el Joventut Les Corts a continuar el bon començament.

Infantil Nivell B2 Grup 1. CBF Cerdanyola C 56-43 CB Esparraguera. Victòria i liderat empatades al capdavant a la classificació amb les veïnes de la UESC.

Pre-Infantil Nivell A1 Grup 2. CBF Cerdanyola A-CB Cornellà A. Ajornat al 10/2/2018.

Pre-Infantil Nivell B Grup 5. CBF Cerdanyola B 65-25 CB Sant Just. Victòria clara de les jugadores de la Maria i el Jordi que serveix per encapçalar la classificació amb 2 partits guanyats i cap perdut.

Mini Nivell A1 Grup 2. CBF Cerdanyola A 39-61 CN Sabadell. Partit molt més igualat del que diu el resultat, una altre vegada determinant la “defensa flotant” blava.

Mini Nivell C1 Grup 3. CBF Cerdanyola B 34-38 CB Nou Esplugues. Crònica del David Manyà “Joc intens, amb moltes faltes i amb poc encert de cara a cistella. D’inici les d’Esplugues han agafat una petita renda que no s’ha pogut remuntar. Deixant de banda el resultat, cal destacar que ja es comença a jugar més en equip i a elaborar bones jugades. Anem progressant.”.

Pre-Mini Nivell B1 Grup 1. CBF Cerdanyola A 46-32 Palacios&Escolano CB Cornellà A. Les petites de la Maria continuen amb la seva progressió, segona victòria en dos partits, també encapçalen la seva classificació.

Pre-Mini Nivell D2 Grup 2. CBF Cerdanyola 27-22 CB Montpedròs Blau. Les visitants van venir només amb 7 jugadores però déu n’hi do com van lluitar, al final les jugadores de la Laura i la Mireia es van emportar el partit.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>