CBFC

Selecció Catalana Mini 2018 “No es pot guanyar sempre”

40177240375_6e0eb166e7_z

Campionat d’Espanya Seleccions Minis 2018. 

Catalunya 53-72 Andalucía

“No es pot guanyar sempre” aquesta era la reflexió de l’Enric González, entrenador de la Selecció Mini Femenina de Catalunya, quan va acabar la final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

L’Enric que porta molts anys al capdavant del cos tècnic de la Sele Mini sap molt bé el que diu, Catalunya porta 30 medalles en les 31 edicions, 22 d’elles d’or i campiones de forma consecutiva en les 6 darreres edicions des del 2012 fins al 2017.

Tot i ser la Selecció més “laureada” la Sele Mini Femenina de Catalunya sempre lluita per ser la millor.

Ahir no va poder ser entre d’altres factors per que la Selecció d’Andalucía ens va superar i va ser la justa campiona, l’esforç a les semis davant la Comunidad de Madrid, que ens guanyava de 20 al descans i vam remuntar, també va influir.

Tot i això només cal felicitar a totes les jugadores, les 12 que van anar a San Fernando, i les que van fer el procés de selecció, al cos tècnic encapçalat per l’Enric, la Santa i l’Olga, a la FCBQ i totes les patidores families que segur recordaran sempre aquesta experiència.

La nostre Laura Moral ho va fer bé ajudant a l’equip a competir fins al final.

FELICITATS A TOTES/TOTS!!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>