CBFC

Sènior Copa Catalunya 2018-2019. Planter 1

40820611580_4184c079f1_o

Si ahir presentàvem a l’equip tècnic per la propera temporada avui començarem a presentar la “plantilla” del Sarda 2018-2019.

Per intentar fer un equip campió s’han de posar el millors fonaments i qui millor que dues All Star: Blanca García i Marta Arbizu.

Les dues jugadores referents als darrers anys al CBF Cerdanyola i a la categoria Copa Catalunya tornaran a vestir de verd el proper ejercici.

Blanca Garcia. La jugadora d’Arenys de Mar comandarà la nau cerdanyolenca. Base “explosiva” imparable en la seva millor versió, anotadora, creativa, molt bona assistent…Tindrem la sort de tornar a gaudir del seu espectacular joc. Amb ella som més grans.

Marta Arbizu. Tenim a la millor base i també amb la pivot amb millors recursos basquetbolístics de la categoria. A la seva indubtable capacitat tècnica ha anat afegint més duresa sota cistella, impressionant el seu joc de cames en versió ofensiva. La combinació Blanca-Marta tornarà a ser “inigualable”.

Totes dues han tingut ofertes d’equips de superior categoria i totes dues han decidit que si, que volen jugar a LF2, però amb el Sarda.

Gràcies Marta, Gràcies Blanca, orgullosos de vosaltres.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>