CBFC

Sènior Copa Catalunya 2018-2019. Planter 3

27887386867_0ca6043ac2_o

Continuem amb la presentació del Sènior Copa de la propera temporada amb dues de les jugadores que l’exercici anterior van col·laborar per arribar a la Final a 4 amb una gran tasca d’equip.

Andrea Alanis. Base treballadora i incansable, de molta velocitat, bona defensora, el complement ideal de la Blanca. Esforç i lluita sortint de la banqueta per mantenir el nivell de intensitat, amb més o menys minuts sempre actitud molt positiva per l’equip.

Nora Brito. Ala-Pivot, molt bona defensora i amb bona mà en tir de mitja distància. A la passada temporada va anar agafant protagonisme al grup per acabar a l’equip titular. Igual que l’Andrea jugadora d’equip, d’esforç màxim, va acabar sent imprescindible al costat de la Marta.

Gràcies a les dues per apostar per nosaltres, entre tots intentarem aconseguir les fites més ambicioses.

 

One Comment

  1. MyWorldSecur

    julio 3, 2018 at 18:13

    El Camping Bianya Roser obte la salvacio a la Copa Catalunya Femenina despres d’apuntar-se la victoria al tercer i definitiu encontre del Play Out davant la JET – Qsport
    Ideal regards, worldsecurity.com.ua

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>