CBFC

Sènior Copa Catalunya 2018-2019. Planter 5

42000408555_64e36b306c_o

Desprès d’alguns dies sense anunciar cap nova incorporació al grup que la propera temporada aspirarà a les fites més altes avui presentem a tres jugadores que tanquen un equip molt il·lusionant.

Maria Gascón. Ala-pivot que jugarà per segona temporada al Sarda. Tot i la seva joventut, amb 20 anys, ja té una dilatada experiència, jugadora de la pedrera del Sant Adrià amb el que va jugar a LF2, va ser una de les jugadores destacades de la passada edició de Copa Catalunya amb el nostre equip. Treballadora, anotadora de mitja distància, sap llegir molt bé tant el joc ofensiu com el defensiu per agafar rebots importants, tornarà a ser una peça fonamental al CBF Cerdanyola. Gràcies Maria per confiar en nosaltres.

Anna Iglesias. Pivot que la passada temporada militava a la JET de Terrassa. El seu 1,90 m la fan una jugadora determinant a prop de les dues cistelles. També molt jove 20 anys, va començar a les categories inferiors del Sant Jordi de Rubí, Júnior i Cadet al Basket Almeda, desprès té experiència a Copa Catalunya a la JET i al CN Sabadell. Reforçarà el joc interior verda. Gràcies Anna i benvinguda.

Laura Arias. Aler, el seu anterior equip el Molins. Exterior amb molt bona mà des del 6,75 m, esforç, treball i lluita, també bona anotadora. Experiència contrastada, LF2 Reus Deportiu, Copa Catalunya Draft Gramanet, Hospi i Molins. Ens ajudarà a fer més consistent l’equip, el seu “savoir faire” combinat amb l’entusiasme de les joves jugadores i la solidesa de les nostres veteranes ens farà més grans. Benvinguda Laura i gràcies per triar el verd.

Tot i que l’equip estarà format per 12 jugadores les Júnior Preferent entrenaran i pujaran habitualment amb les Sènior, el present i futur il·lusionant del Club també hi serà present.

FORÇA NOIES!!!

FORÇA SARDA!!!

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>