CBFC

Sènior Copa Catalunya 2018/2019. Planter 2

40839566380_bea2bded74_o (1)

Per fer un equip gran es necessari tenir un planter de gran nivell i les tres jugadores que presentem avui compleixen amb escreix amb aquest requisit. L’Alba Acevedo, la Irene Medel i la Marina García han de ser altres tres pilars del nostre projecte.

Alba Acevedo. Jugadora constant, valenta, molt treballadora…encara estem al·lucinats del seu partit de lliga regular davant el Viladecans on va fer 32 punts, 8 triples, 15 dels 32 de forma consecutiva. Segur que serà una peça clau del nou engranatge Sarda.

Irene Medel. La seva segona temporada al Club i la seva segona temporada com jugadora Sènior. Superades les molèsties a la espatlla, que van mermar el seu rendiment, segur que tornarem a veure a la millor jugadora del Segle XXI que la van fer arribar a la sele espanyola sent una de les jugadores imprescindibles al Mundial de fa 2 anys a Zaragoza. Gran tècnica individual, bon tir, bones lectures del joc…disfrutaremos de tu juego Irene.

Marina García. Porta 6 anys al Club i també serà la seva segona temporada com a Sènior. Des del primer dia vas demostrar que si la tècnica individual es important, que si l’alçada és important, que si el llançament també ho és hi ha una cosa que encara ho és més: la garra i d’això tu vas “sobrada”. Caràcter i força que segur necessitarem en una llarga i difícil temporada.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>