CBFC

Torneig de Seleccions Territorials 3 de març del 2019

46356320885_019ddb0e7e_z

L’Aina Casanovas, la Marina Celma i la Carla Subirats del nostre Infantil 06 han participat avui amb la Selecció Territorial Preinfantil de Barcelona en el Torneig de Seleccions Territorials juntament amb Girona, Lleida i Tarragona, que s’ha disputat a Almenar (Lleida).

Les tres jugadores han gaudit d’una tarda de grans experiències junt amb les seves companyes del 2006, una generació molt numerosa en talents basquetbolísitics i cada vegada una mica més “grans” físicament.

La Federació Catalana de Bàsquet organitza aquestes trobades amb l’objectiu de veure en acció a la majoria de jugadores de tot Catalunya amb projecció de les futures seleccions catalanes.

Felicitats a les tres, a les vostres entrenadores Elena Murcia i Montse Pujolreu, i a la resta de l’equip que tot i patir una dura temporada continueu treballant amb la mateixa il·lusió, l’esforç tindrà la seva recompensa.

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>